Delta i 3 fotokonkurranser på foto.no samtidig.

Nå pågår vinterens store fotokonkurranser her på foto.no. Har du tatt bilder av uteliv, deilige bilder som viser hvordan det ser ut i Oslo om vinteren eller har du bilder av generelle vinteraktiviteter? 20. april er deadline og da kan du stemme på dine favoritter. Alle kan delta og samle poeng når vi skal kåre årets bruker/fotograf her på foto.no for 2004
Foto.no, Interfoto, Fotoware og Oslo Promotion, arrangerer nå vinterens 3 store fotokonkurranser. Oslo Promotion trenger masse bilder for å promotere Oslo og Norge til bruk i utlandet.

Dette er bilder som Oslo Promotion gir bort gratis. Bildene kan bli brukt på internett, i reisebrosjyrer eller i redaksjonelle omtaler av Norges hovedstad. Vi arrangerer disse tre konkurransene for at Oslo Promotion skal kunne kontakte deg om de finner bilder som de kunne tenke seg å kjøpe av deg.

Om du deltar I konkurransene så betyr det ikke at du må selge bildene dine. Samarbeidet med Oslo Promition er en fin anledning til å konkurrere om 3 konkrete tema. Mange av våre brukeree hare bedt oss om dette, og her hare du en god grunn for å gå ut og ta bilder i vinter.

Bildene som blir sendt inn vil bli grovsortert før avstemmning av foto.no redaktør CF-Wesenberg. Dette for å luke bort bilder som faller utenom kategoriene. Vi er på jakt etter bilder som går tett på situasjonene og hvor du ikke kan se hvor bildene er tatt. Med unntak av vinterbilder fra Oslo som viser Norges hovedstad i sin deilige vinterprakt.


Bilder av vinter aktiviteter kan være tatt hvor som helst I landet, men det bør ikke fremkomme hvor I landet dette er.

Du kan vinne en Lexar Jumpdrive Secure 256MB fra Interfoto og Fotostation 4,5 fra Fotoware. Oslo Promotion ønsker samtidig å kunne kjøpe et utvalg av de beste bildene. For dette utbetales et enkelt honorar på kr 240,- pr bilde.

Samtidig vil du samle poeng til kåringen av “årets fotograf/bruker av foto.no”. Vi kommer tilbake med mer detaljer rundt dette til høsten, men kan røpe såpass at her er det aktivitetsnivået som her er en tellende faktorer.



Tema for de tre konkurransene er:

Vinter i Oslo

Uteliv i Oslo

Vinteraktiviteter i Oslo



Innsendingsfristen for alle konkurransene er 19. april.
Avstemming starter den 23. apirl. og vi kårer vinnerne 10. mai.



Send inn bildene dine her
 - Gå ut i snøen og ta bilder av det som skjer rundt deg...
Gå ut i snøen og ta bilder av det som skjer rundt deg...
 - Gå ut i snøen og ta bilder av det som skjer rundt deg...
Gå ut i snøen og ta bilder av det som skjer rundt deg...

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu