Fotomaraton i Trondheim på lørdag!

Nå på lørdag, den 6/3 kl 11:00 arrangerer Studentenes Kameraklubb Fotomaraton på Choco Boco på Bakklandet! Dette er en uformell konkurranse som er kjempemoro å være med på! I år har vi også digital klasse med egne premier.
Slik foregår det:
Kl 11:00 deles det ut en 135mm (vanlig) lysbildefilm til alle deltakerne. Kamera må du ha med selv.(APS-kamera kan ikke brukes.) Samtidig trekkes første tema, og konkurransen er igang. Nå har du hele byen til disposisjon.

Hver time til kl 1500 trekkes et nytt tema, og det er altså om å gjøre å ta bilder som passer til temaene, og samtidig disponere filmen (36 bilder) så man får nok bilder til alle temaene.

Kl 1600 leveres filmene til oss i styret, og så møtes vi noen dager senere for å velge ut bildene dere har tatt. Dere kan delta med ett bilde pr tema. En drøy uke etter denne datoen vil det bli premieutdeling. 1-2-3 plass i hvert tema, sammenlagtvinner, i tillegg til premier til de som har vunnet i den digitale klassen.

Har du digitalkamera? I år skal vi også ha en digital klasse med litt andre regler. I denne klassen trekkes alle temaene (3 tema) kl 11:00 og deltakerne har til midnatt med å sende inn maksimalt 3 bilder de vil delta med. Da er det mulig å dra ut av byen om du skulle ønske det. Egne premier.

Bli med davel!:-) Dette er like moro for uerfarne som for folk som kan det meste!

Meld deg helst på på mail (sk-styret@stud.ntnu.no) eller møt opp på Choco Boco (Bakklandet) på lørdag kl 11:00.

Det koster 70 for medlemmer og 100 for ikke-medlemmer.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu