FOTOdotNO gir resultater

Reisemagasinet Reiser & Ferie publiserer nå i juli/august en bildereportasjer om Nice og Provence. FOTOdotNO har vært "gull verdt" for fotografen som har stått for reportasjen og hun vil gjerne vil få gi ros til initiativtakerne og brukerne av FOTOdotNO.
Reisemagasinet Reiser & Ferie har i juli/august utgaven en bildereportasjer om Nice og Provence tatt av undertegnede.

FOTOdotNO har vært "gull verdt" i min utvikling som fotograf og jeg vil gjerne få gi ros til initiativtakerne til siden og dere som bidragsytere. Jeg har lært mye av diskusjonene og kommentarene fra alle dere bidragsytere her på FOTOdotNO og sender en stor takk til alle de over 150 personene som har tatt seg tid til å vurdere og kommentere mine bilder.

Spesielt har Hans-Georg Solberg, Carsten Arnholm, Mats Neander, Lars-Anders Mossekull, Thorfinn Bekkelund, Mikael Leijon, Gunte Hansson, Bjørn Rørslett, Karine Henriksen, Carl Martin Nordby, Gunte Hansson, Jòhann Arnason, Marcelo Vidal, Ola-E. Hofshagen og Kjell O. Heggestad vært til stor hjelp og ikke minst inspirasjon.

Som jeg sier under beskrivelse av meg selv; "Kommentarer er gull verdt da jeg lærer masse av din kritikk. På forhånd takk! Hilsen Åse :-)"

Åse Gustavsen
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu