Over 550!!! bilder innsendt til konkurransen sålangt!

Det har allerede kommet inn over 550 bilder til FOTOdotNO og Office lines fotokonkurranse... og fristen for å sende inn bilder er 10. mai!! Bli med du også!
Temaet for konkurransen er det sesongaktuelle temaet "Vår".... Og Office line stiller opp med FLOTT PREMIE....eller hva sier du til en Apple iBook G3?
Regler og innsendingsskjema er lagt ut under "Konkurranser" i menyen til venstre....

www.officeline.no leverer alt innen Mac

Her er litt info om premien:
iBook G3 er et bærbart vidunder fra Apple, laget for å tåle robust behandling. Denne modellen har en innebygget 12" skjerm, som gjør den liten i størrelse og lett i vekt. Her er det ingen utstående deler som kan knekkes av under røff bruk. Maskinen er basert på PowerPC G3 prosessoren, den modellen som kan vinnes i denne konkurransen har 700
MHz. Maskinen er lastet med programvare; AppleWorks for kontorarbeid, iMovie for videoredigering, iTunes for å organisere og hente inn musikk til MPS, iPhoto som gir deg automatisk oppkobling mot digitale fotokamera og organisering av bilder, iCal for deg som behøver en oversiktlig kalender, iSync for å synkornisere data med Palm, mobiltelefon etc. … for å nevne noen.

iBook G3 700MHz med 128MB internminne, 20GB internharddisk, CD-ROM spiller, 1 FireWire-port. 2 USB-porter, innebygget modem, innebygget 10/100 BaseT-ethernett og klargjort for trådløst nettve(AirPort).
Kommer med både Mac OS X og OS 9.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu