Besøkende nr 10 000 på fotomuseet!

Kommer jeg i Glomdalen nå? Det var egentlig det Solveig Berntsen fra Solør var opptatt av, da blitzene lynte rundt kvinnen som fredag ettermiddag ruslet intetanende inn på fotomuseet.
Besøkende nummer 10 000? Egentlig skulle vi til Våle og kjøpe campingvogn. Vogna var ikke kommet og vi hadde litt tid. Den kunne vi jo like gjerne bruke til å besøke fotomuseet som hun synes var blitt utrolig flott.
Som besøkende nr. 10 000 fikk hun årskort, t-skjorte, utstillingskatalog og valgfri bok fra museets fotobokhandel. Denne fredagsettermiddagen vil hun sent glemme.

Fotomuseet er særdeles fornøyd med besøket. Museet åpnet 26. mai i år i lokaler på Karljohansvern i Horten ombygget av arkitekt Sverre Fehn. Museet hadde kalkulert med 10 000 besøkende for hele dette første året. Målet er altså allerede nådd, datoen var 12. oktober. Både oppmuntrende og gledelig for ledelse og ansatte som står på for vår nye og nasjonale og spennende museumsinstitutsjon.

Søndag 21. oktober er siste sjanse til å se åpningsutstillingen Fokus med fotografier kjøpt inn til museets samling fra 1995 til 2000. Museet vil holde stengt f.o.m. 22. oktober t.o.m. 10. november på grunn av byggearbeider.
Søndag 11. november kl. 1400 åpner museets neste utstilling i galleriene med den verdenskjente amerikanske pressefotografen Mary Ellen Mark.
 -
 -

mer info Mer info:
Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu