Støtt opp om 8mm smalfilm!

Kodak revurderer stadig produksjonen av super8 og standard 8mm film. Uten tilbakemelding fra brukerne kan de raskt treffe beslutninger som ikke er til det beste for oss 8mm entusiaster.
Websiden Shooting 8mm, drevet av Andreas Widerøe Andersen, har det siste halvåret arbeidet for å gjøre Kodak bevisst på antallet brukere av smalfilm rundt om i hele verden. Gjennom kampanjersider på websiden har brukerne fått en unik mulighet til å underskrive kampanjer og rette en personlig melding direkte til Kodak.

I løpet av perioden mars-august 2001 ble det generert rundt 600 meldinger til Kodaks film avdeling fra brukere rundt om i hele verden.

Det har vært relativt laber respons bra norske smalfilm entusiaster og det rettes herved en oppfordring til alle som har interesse for dette mediet om å ta del i kampanjene.

Shooting 8mm - http://www.8mm.filmshooting.com

Foreløpig tilbakemelding fra Kodak er at de setter stor pris tilbakemeldingene fra sluttbrukerne og mener det er en verdifull prosess som er startet.

Shooting 8mm ble introdusert vinteren 2000 og er i dag en av de desidert største smalfilmsidene på nettet. Sidene hadde i august i overkant av 40.000 sidevisninger. Websiden tilbyr nedlastbare manualer, forum, avstemninger, newsgroups og spennende artikler om emnet.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu