Bli med i VANN - innsendingsfristen går ut idag!!!

VANN , er den første fotokonkurransen som arrangeres her på FOTO.no. Send inn bilder og være med på å stemme frem bilder til finalen. Alt du gjør er å velge 'Konkurranse -VANN' fra menyen til venstre for mer info og deltagelse.
Innsendingsfristen er 25.september kl 00.00. Over 400 bilder sendt inn hittil. Vinn flotte premier!
(foto:Krogvold)
I forbindelse med Medisinstudentenes humanitæraksjon -HUG 2001 - Rent vann til Dan Issa, Niger, arrangeres en fotokonkurranse i samarbeid med FOTOdotNO og Lexmark.
<h3>
Konkurransen har til hensikt å sette fokus på vårt forhold til vann. Du bestemmer hvem som skal vinne. </h3>

Dette er en veldig interaktiv fotokonkurranse, da det er publikum selv som stemmer frem finalistene. De 40 bildene med flest stemmer går videre til finalen. En jury vil også velge 10 bilder blant de innsendte. I finalen vil de 20 beste bildene bli valgt ut. Av disse skal kåres tre vinnere. Konkurransen foregår ved at du sender inn bilder til www.foto.no . Her kan alle se og kommentere de innsendte bildene fortløpende. Konkurransen er åpen for alle.

Temaet for fotokonkurranse er VANN, og fotografene står fritt til å
assosiere rundt dette. Vinneren vil bli kåret på bakgrunn av hvordan hun/han har klart å formidle hva vann er for oss levende vesener.

Du kan sende inn bilder frem til den 25. september. Da begynner avstemningen som varer frem til 5. oktober.

Konkurransen er et ledd i Medisinstudentenes humanitæraksjon –HUG, som går i år ut på å skaffe rent vann til landsbyen Dan Issa, Niger. Mangel på rent vann er et prekært problem i dette området, og medisinstudentene vil i løpet av aksjonsuken, 1.-9. september, samle inn penger til brønnboring til helseklinikken og de
omkringliggende områdene slik at også menneskene der kan nyte like godt av den ressursen som vi til daglig tar for gitt. For mer informasjon, besøk innsamlingsaksjonens hjemmeside, www.hug.no .

1.premie er Morten krogvolds bilde ” Krukken” <br>
2.premie Lexmark X83 Super alt i et skriver med fax,scanner og kopimaskin.<br>
3.premie Gavekort fra Kolonihaven Studio www.kolonihaven.no på kr 2500,-<br>

<H3><A href=/konkurranse/ target=_top>Gå til konkurransen</A></H3>
(FOTO: Morten krogvold)
 -
 -

mer info Mer info:
Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu