Hvem blir den nye BRYLLUPS FOTOGRAFEN?

Nå nærmer bryllupsdagen til kronprinsparet seg med raske skritt. Men hvem skal fotografere brudeparet? Det har vært masse skriverier rundt og om bryllupet, men ikke noen ting er skrevet om den som skal fotografere. Den offisielle fotograf er utpekt, men hvem er det ?
<h6>Av CF-Wesenberg og Lasse Finstad</h6>
Når vi ringer Slottet og spør hvem som skal ta brudebildene, så skjønner vi at Kronprinsparet tydeligvis har bestemt seg for fotograf. Svaret vi får er; at å offetntligjøre dette må avklares med de to som skal gifte seg.

Vi har tatt en ringerunde til en rekke av de anerkjente og mulige kandidatene som alle har fotografert medlemmer av kongefamilien tidligere. Vi snakker da om offisielle bilder og bilder bestilt av kongefamilien privat.

Disse fotografene er Arne Knutsen, Tor Melhus, Svein Sturlason, Sjøwall og Morten Krogvold og Evy Andersen.

Alle som en sier at de enten ikke vet, eller kan ikke svare.

<h4>Vår kandidat etter ringerunden er:
Oslo fotografen Svein STURLASON! </h4>

- Damen som tok telefonen hos Sturlason sa som alle andre - ingen ting !
Men, traff vi på telefonen damen som overhodet ikke kan ”lyve” ?

Vi ringer opp litt senere på dagen og får snakke med fotograf Svein Sturlason . Han er 2 . generasjons fotograf. Sveins far startet virksomheten i Oslo i 1933. Nå holder han til midt i Oslo sentrum, to steinkast fra Slottet nærmere bestemt i Roald Amundsens gt 6.

Vi stiller den fåmælte fotografen følgende spørsmål:
<h5>
- Hvor mange ganger har du fotografert Kongefamilien, har du noe tall på det ?

- Nei det har jeg ikke, men vi har gjort det ved en rekke flere anledninger.

- Er det du som skal ta de offisielle brudebildene av Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon og Mette-Marit Tjessem Høiby ?
- Ja vi er inne i planleggingsfasen, men det er ikke noe som er planlagt og avklart.
</h5>
I fotografmiljøet i Oslo har kornprinsparets bryllup selvsagt vært et tema.
” Ingen har booket brudefotograferinger til denne dagen, i håp om å bli ringt opp av Slottet ”

Fra Slottet får vi opplyst at det vil bli arrangert en felles fotosession for pressen DAGEN FØR SELVE BRYLLUPPET! FOTO.no mener at Slottet burde ha lagt opp til en 10-12 minutters Cat-Walk visning før de offisielle brudebildene tas. En visning hvor Lars Farnes eller en annen leverandør, rigger til full lysrigg slik at Kronprinsparet tar seg best ut. Vi husker med skrekk og gru hva som skjedde under pressekonferansen da forlovelsen ble kunngjort. Bildene som ble vist i media så ikke ut!
<h5>
BILDET: Slik så Kong Harald og Dronning Sonjas brudebilde ut da de giftet seg i 1968. Det var fotograf Arne Knutsen som fikk oppdraget. Brudeparet var svært fornøyd med bildene.
Arne Knudsen var alene med brudeparet da bildene ble tatt i Fugleværelset på slottet. Kun avbrutt noen minutter av en NTB fotograf som fotograferte over skulderen på Arne.
FOTO: © Arne Knudsen/Scanpix<h5>

Hvem tror du kommer til å bli fotografen? Du kan stemme <a href=javascript:OpenWindow('/cgi-bin/avstemming/avstemming_step1.cgi?id=1')>her</A>
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu