Omfattende test av Nikon F80

Det velkjente amerikanske nettstedet Steves-Digicams.com har foretatt en omfattende test av Nikon F80, en test som virkelig har gått i dybden for å få fram hva kameraet kan prestere.
F80 bygger på Nikons lange erfaring med speilreflekskameraer, kameraer som har stått sin prøve under de hardeste forhold. Det har hva du forlanger: Rask og knivskarp fokusering, forskjellige eksponeringskontroller, innebygget blitz med avansert styring - og mye mer. Kameraets avanserte eksponeringskontroller og blitzstyring gir deg frihet til å utforske spennende lys- og skyggevirkninger, mens Nikons uovertrufne 5-felters autofokussytem sikrer full kontroll over skarpheten.

Nå har Steves-Digicams.com testet kameraet, en test som virkelig er av det omfattende slaget. Her finner du blant annet roterende bilder av kamerahuset og du kan se nærmere på hvordan de ulike funksjonene fungerer i praksis.

…og konklusjonen?
Testen konkluderer med å si følgende: "Once again, Nikon has a keeper here and the N80* is worth the investment to most anyone."

<I>* MERK: Nikon F80 heter N80 i USA. Det er ingen andre forskjeller på modellene. </I>
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu