Bli med på FOTOMARATON!

Det er 10 år siden sist det ble arrangert FOTOMARATON i Oslo. Den gang deltok 270 fotografer, og nesten 600 var til stede ved premieutdelingen. Nå er det klart for et nytt arrangment, et samarbeid mellom Oslo kamera Klubb, Oslo Kameraservice og Fotorådet.

Lørdag 12. august smeller startskuddet for 4. Oslo Fotomaraton. Da stiller amatører og proffer til start til ukjent dyst i Oslo sentrum. Deltakerne får utlevert hver sin 24/25-bilders film, og i løpet av ett døgn skal de løse oppgaven som er hemmelig inntil starten. Når døgnet er omme skal filmen leveres - og påfølgende fredag får deltakerne sine ferdige bilder utlevert - og skal gjøre en utvalg av de beste som de monterer på kartong. Et utvalg bilder leveres også for juryering. Fredag kveld henges utstillingen opp og juryen gjør sin jobb - og alt skal være klart til premieutdeling og åpning av utstillingen lørdag 19. agust kl. 12.30. Det vil koste 195 kroner å delta - for dem som melder seg på innen 1. august. (Senere påmelding vil koste mer.) Du kan melde deg på ved å send en bankgiro til Oslo Kamera Klubb, konto 9001.05.43184. På giroen oppgir du navn, adresse, telefon, fødselsår og e-postadresse.
Eventuelle spørsmål kan du sende til fotomaraton@magnet.no.
Hvis andre klubber ønsker å arrangere, kan de få masse informasjon og gode råd fra Fotorådet, send e-post til knut@fotoradet.no.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu