Årets assistent til Kolonihaven

Chrsistopher Holter vant student/assistent kategorien i Utsnitt. Hans fantastiske bilde av unge gutter på epleslang gikk rett hjem hos juryen. Alle som ville delta skulle løse samme oppgave for opplysningskontoret for Frukt og Grønt. Vinnebildet vil bli brukt i en kampanje for å få flere unge til å spise epler. Ønsker du å kommentere bildet - gå til bildekritikk og se under kategorien diverse.

Juryens komentar:
Motivet var epler, noe som viste seg å friste til mange tolkninger – ialt 40 arbeider. Likevel var det liten tvil blant juryen om vinnerbildet som er ett i en serie av fire som skildrer klassisk, norsk epleslang. Det er et enkelt, men sterkt uttrykk i vinnerbildet som også preges av fin stofflighet. Og ikke minst har det en humor og dynamikk som gjør at bildet skiller seg ut og engasjerer.

I kategorien for studenter og assistenter, ble det gitt en oppgave i sammarbeid med Opplysnings kontoret for Frukt og Grønt. Oppgaven var å ta et forsidebilde til en brosjyre om epler, bildet skulle også kunne fungere som en annonse. Målet for brosjyren og evnt. annonsen var å få unge, uetablerte mennesker til å spise flere epler.

Juryen, som besto av Sverre Hytten (Ad, La familia), Britt Kåsin (Opplysningskontoret for Frukt og Grønt) og Roger Nabben (fotograf), mente at mange av de innsendte arbeidene var så bra at de eventuellt kunne bli brukt i andre sammenhenger av Opplysningskontoret for Frukt og Grønt på et senere tidspunkt. Så dere som har sendt inn; kanskje får dere en telefon........
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu