Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Introduksjon i Aperture 1.5

Mandag 6 arrangerer Apple seminarer i for fotografer som produserer enorme mengder bilder. Alle snakker om Aperture, men mange vegrer seg for dette ”nye”. Du vil få svar på hvordan denne nye standarden kan hjelpe deg i fremtiden.
<h3>
6. november - Trondheim, Dokkhuset
</h3>

Aperture er utviklet fra bunnen av for å gjøre det like enkelt for deg å arbeide med RAW-bilder som det er med JPEG-bilder. På den andre siden har du Macintosh-datamaskinene som er raskere og har flere funksjoner enn noen gang.
Sammen er Aperture 1.5 og de nye Intelbaserte MACene dynamitt. Intet mindre enn den ultimate arbeidsstasjon for fotografer. Et slikt oppsett gir deg all den ytelsen du trenger og det håndterer alle typer bilder. RAW, JPEG og TIFF.

Nå, 10 måneder etter introduksjonen brukes Aperture av noen av verdens beste profesjonelle fotografer og setter standarden for profesjonelle bildehåndteringsprogrammer. Den nyeste versjonen, Aperture 1.5, har et bredt spekter av nye funksjoner.
Blant annet mer fleksible bildehåndteringsmuligheter som lar deg oppbevare bilder hvor som helst. Eksport av XMP-metadata. Et avansert fargejusteringsverktøy. Et nytt Edge Sharpen-verktøy. Metadata-forhåndsinnstillinger som automatisk legger til viktig informasjon som opphavsrett, informasjon om opphavsperson og bildetekster. Nye innstillinger for lupefunksjonen gjør et fantastisk verktøy enda bedre. Justeringsforhåndsinnstillinger. Og mange andre nye og forbedrede funksjoner.

<h3>Hvem passer seminaret for? </h3>
Dette seminaret er rettet mot fotografer som tar store mengder digitalbilder, spesielt i RAW-format. Hvis du er opptatt av metoder for å velge blant, organisere og ta sikkerhetskopi av store mengder slike bilder, er dette seminaret en mulighet til å finne en løsning som hjelper deg til å bli mer produktiv. Enten du er mote-, bryllups-, sportseller nyhetsfotograf, er dette seminaret for deg.

Hvis du allerede bruker Aperture, får du en god oversikt over nyhetene i versjon 1.5, og du får anledning til å treffe andre fotografer.

Du vil møte fotograf CF-Wesenberg som har benyttet Aperture helt fra starten. Han har gjort sine kritiske betraktninger og vil dele sine erfaringer han har gjort etter en tre ukers tur i Kina. Utstyrt med en MacBook Pro har han reist 5000 kilometer i ”The last Wild West”

<h3>Dette lærer du</h3>
Finn ut mer om den solide og sikre plattformen som Apple leverer, og hvordan Aperture gjør deg i stand til å levere et best mulig produkt innen tidsfristen.

Finn ut mer om nyskapende bruk av vanlige verktøy som lupe og lysbord i et digitalt miljø, og hvordan Apertures ikke-destruktive bildebehandling gjør det mulig å være mer kreativ og fleksibel.
Finn ut hvordan du kan levere arbeidet ditt til kundene raskere ved hjelp av Apertures brukervennlige eksportverktøy.

Se de mange nyhetene i Aperture, som støtte for mange nye kameramodeller, nye måter å organisere biblioteket på , eksport plugins og mye mer.

<h3>Meld deg på her</h3>
http://register.euro.apple.com/cgi-bin/WebObjects/EventRe...istration2

Mer info finner du her
http://www.apple.com/no/series/aperture/
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu