The Rolling Stones i Oslo

The Rolling Stones holdt sin aller første skandinaviske konsert i Stockholm den 1. april 1965. Ikke lenge etter kom de også til Oslo og spilte på Sjølyst. Sist onsdag (08.08.07), 42 år senere, var de tilbake i Oslo. Jeg bruker anledningen til å invitere unge fotografer (eller noe eldre) til å sende inn sine beste rockkebilder - eller andre musikkbilder.
Dette er en invitasjon til unge fotografer (og gjerne noe eldre) til å sende inn sine beste musikkbilder, fra rock, jazz, folk, klassisk osv ... eller fra fremføring av ganske enkle viser for den saks skyld. Vi ønsker å presentere ett og ett bilde slik at vi andre også kan få se, la oss inspirere, og kanskje diskutere bildene. Klarer vi å holde en saklig form, så kan vi andre også få glede av diskusjonen.

Sammen med bildet/bildene trenger jeg naturligvis informasjon om hvert bilde, gjerne hvor og når det ble tatt, og selvfølgelig navn på person/gruppe osv. Er artistene kjente er det flott, men er bildet godt burde det holde. Dette er ikke en konkurranse og er ment som et sted hvor vi dele gode bilder og våre tanker rundt dem. Jeg håper altså på dine beste bilder av rockeband og/eller andre musikere/sangere/artister. I begynnelsen vil vi bare presentere enkeltbilder. Men er det stor interesse for dette vil vi naturligvis utvide presentasjonen til å omfatte bildeserier også.

Du kan sende oss bildet på to måter:

1 - Skrive info i en email og bildet som vedlegg, og sende mailentil redaksjonens mailadresse: desk@foto.no
Merk mailen med f.eks.: Musikkfoto eller Rockefoto

2 - Du kan legge bildet inn som en nyhet. Velg da 'Annen nyhet' og kategori: Annet

A - Skriv info i første rute, for ingress
B - Skriv ditt eget navn og adresse etc i tekstdelen.
C - Beskjed til redaksjonen kan du skrive i en egen rute for nederst.
D - Bildet legges inn med en egen meny. Ikke glem fotografens navn og bildetittel.
NB - Finnes det restrikjsoner eller annet vi bør være klar over, så la oss få vite om det med en gang.

Gleder meg til dette ... tenkte å legge ut noen flere av mine egne bilder etter hvert også. La gjerne venner og kjente få vite om det, og komme med sine bilder. Kanskje Øya-festivalen inspirerer, eller noen av de andre festivalene fra i sommer? Gjørme er jo ingen hindring for god Rock'nRoll og det var det visst mye av dette året.
Robert Meyer - Mick Jagger
Mick Jagger
Robert Meyer
The Rolling Stones, Stockholm 1. april 1965

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu