Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Sony Ericsson styrker Cyber-shot™- porteføljen med to nye kameratelefoner

Sony Ericssons nye Cyber-shot™-telefoner, C702i og C902i, byr på utmerket brukervennlighet, nye funksjoner og høy
bildekvalitet.
Oslo, 10. februar 2008 – Sony Ericsson lanserer Cyber-shot™-telefonene C702i og C902i, to nye kvalitetstelefoner i den populære Cyber-shotTM–serien. Telefonene er fullpakket med avansert kamerateknologi og gjør det enkelt å ta spontane bilder – enten du er på en pub-runde om natten eller på stranden om dagen. I tillegg kan du meget enkelt og raskt dele bilder med familie
og venner.

- De to nye Cyber-shot™-telefonene har felles kjennetegn som brukervennlighet og bildekvalitet, men appellerer til forskjellige brukergrupper. Den ene har en robust utforming som gir deg muligheten til ta bilder under forhold som tidligere ikke var mulig, mens den andre er mer designorientert, sier markedssjef Anniken Amdam i Sony Ericsson i Norge.

Sony Ericsson C702i – ta bilder i alle situasjoner
· Sprut- og støvsikker – perfekt for en aktiv livsstil
· Énhånds kamerabetjening – for spontanfotografering
· Innebygd GPS med posisjonsbasert bildedata– organiser bildene etter hvor de
er tatt

Aldri for ekstremt
Telefonens sprut- og støvsikre design gjør at du kan benytte C702i Cyber-shot™
under en rekke forskjellige forhold. Dette betyr at du kan benytte telefonen uansett
om du er ute med off-road-sykkelen eller på handletur på shoppingsenteret.

Gå ikke glipp av en fotomulighet
C702i er utformet slik at du kan ta bilder i alle posisjoner. Kameraknappen og objektiv- og aktiviseringsdekslet er spesielt utviklet slik at du kan stabilisere og fotografere med én hand. Kombinert med materialer som gir et godt grep og medfølgende kameralenke, er C702i en naturlig følgesvenn på enhver tur.

Orienter deg med GPS
C702i integrerer GPS med en rekke posisjonsbaserte bildetjenester som gir en ny dimensjon til fotografering og systematisering av bildesamlingen. Når du tar et bilde blir informasjon om hvor du er i verden automatisk lagret i bildet. På den måten kan du dele dine beste bilder med venner og familie ut i fra hvor du har reist og hvor bildene er tatt. Du kan også sortere bilder gjennom fotogalleriet på PC’en eller på nettet. Dersom du har gått deg bort eller ikke kjenner veien, finner Google™ Maps ut hvor du er og hvor du bør gå videre. GPS lar deg finne din posisjon og gir deg instrukser gate for gate, enten du skal hjem eller til besøke et av totalt 20 millioner interessepunkter.

C902i – en foto- og designmobil
· Slank Cyber-shot™-telefon med uttrekkbart objektivdeksel som aktiverer kameraet umiddelbart
· Iøynefallende design med unike kjennetegn
· 5,0 megapikselkamera med Face Detection og Auto Focus som sikrer optimal bildekvalitet.
· Lysende taster gjør telefonen intuitiv i bruk

C902i er en slank, kompakt og stilsikker telefon med uttrekkbart objektivdeksel som avdekker et 5,0 megapiksel autofokuskamera. Lysene på telefonen endrer seg fra hvitt til blått når man går over i kameramodus. Kameraets åtte taster gjør det enkelt å velge mellom de forskjellige kameramodusene, mens Photo Flash, Face Detection og autofokusfunksjoner enkelt betjenes uten å flytte fingeren fra utløserknappen.

Knips i vei
Alt du trenger å gjøre for å knipse et bilde med C902i er å åpne objektivdekslet og på den måten aktivere kameraet. Face Detection og autofokus-funksjoner gjør det mulig for kameraet å finne og fokusere på ansiktet i stedet for bakgrunnen, og sikrer skarpe kvalitetsbilder av venner og familie.

Kveldsfotografering
Med C902i er du trygg på å få gode bilder. Telefoner inneholder det siste innen lysteknologi – Photo Flash – som gir bedre kvalitet selv under forhold med lite og dårig lys. Det er også blitt lagt til en lysløsning til det etablerte BestPic™-funksjonen, som lar deg ta ni bilder I rask rekkefølge for så å velge det beste og slette resten. Der med kan du nå bruke BestPic™ uansett hvor du er, til og med på dansegulvet i en nattklubb.

Lag ditt eget multimedia lysbilde-show
Bruk x-Pict story™ for å legge musikk og overganger til bildegalleriet ditt og få automatisk et eget multimedia lysbilde-show du kan dele med venner og familie.

Lagre og del
C902i kommer med 160MB innebygd mine, som tilsvarer lagringskapasitet på opp til 100 høyoppløselige bilder, så vel som muligheten til å utvide minnet ytterligere med Memory Stick Micro™ (M2).

Enkel overføring uansett hvor du er
Du kan overføre bilder på telefonen til PC’en ved bruk av CCR-70 M2 USB Adapter, som også lanseres i dag. Lagre bildene dine på telefonenes minnekort, ta det ut og sett det inn i CCR-70. Du setter så adapteren inn i PC’en – og alle bildene dine kan dras over. Deretter sletter du bildene fra din Memory Stick og har frigjort minnet for nye bilder.

C702i er en UMTS/HSDPA 2100 og EDGE/GPRS 850/900/1800/1900-telefon som blir tilgjengelig i svart og blå fra andre
kvartal 2008. C902 Cyber-shot™ er en UMTS/HSDPA 2100 og EDGE/GPRS 850/900/1800/1900-telefon som blir tilgjengelig i
svart og rød fra andre kvartal 2008. CCR-70 M2 USB Adapter blir tilgjengelig fra andre kvartal 2008.

Produktbilder: www.sonyericsson.com/press

Mobile World Congress/Sony Ericsson website: http://www.sonyericsson.com/mobileworldcongress

Sony Ericsson Mobile Communications forsyner det globale kommunikasjonsmarkedet med innovative og funksjonelle mobiltelefoner, tilbehør og PC-kort. Selskapet ble stiftet i 2001 som en joint venture mellom Ericsson og Sony. Det har hovedkontor i London og ca 7 500 ansatte over hele verden. Forsknings- og utviklingsenheter er lokalisert i Europa, Japan, Kina og Amerika. Sony Ericsson feiret sitt femårsjubileum den 1. oktober 2006. Mer på www.sonyericsson.com

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Anniken Amdam, markedssjef, Norway
Sony Ericsson
Telefon: 918 18 328, e-post: anniken.amdam@sonyericsson.com

Marius Framnes, National Account Manager, Norway
Sony Ericsson
Telefon: 918 72 667, e-post: marius.framnes@sonyericsson.com

Erik Sandsmark, National Account Manager, Norway
Sony Ericsson
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu