Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

De moderne rallarne

Fotograf Hilde Lillejord har dokumentert utbyggingen av to nye spor på Drammenbanen i Bærum. Hun har møtt de moderne rallarne som jobber dypt inne i tunnelene Fra 8. oktober stilles bildene ut på Lysaker stasjon.
Utstillingen viser glimt fra anleggsarbeidernes daglige virke – de moderne rallarne i Bærum. Man møter både tunnelfolket som sprenger den nye Bærumstunnelen mellom Lysaker og Sandvika, samt arbeiderne som bygger den nye Lysaker stasjon.

Fotograf Hilde Lillejord har fulgt arbeiderne på den nye jernbanestrekningen tett det siste året, fra dypt inne i tunnelen til anleggsbrakkene. Og førstkommende onsdag får du muligheten til å se resultatet, da Jernbaneverket åpner utstillingen med arbeidene hennes på Lysaker.

Hilde Lillejord har jobbet i mange år som fotograf, blant annet for den danske avisen Politiken, VG, Magasinet, KK og Dagsavisen. I norske pressefotografers kåring av Årets Bilde 2007, vant Lillejord kategorien ”Dagligliv i Norge”.

Siden august 2007 har Hilde vært ansatt som informasjonsmedarbeider i Jernbaneverket Utbygging, en jobb hvor det har vært naturlig for henne å dokumentere utbyggingen av det nye dobbeltsporet mellom Lysaker stasjon og Sandvika.

_______________________________________

Åpningstider:
Utstillingen holdes i lokaler ved siden av inngangen til Lysaker stasjon.
Onsdag 8. oktober er første dag hvor utstillingen er åpen, torsdag 23. oktober er siste dag.
Åpningstidene er:
Mandager, tirsdager og onsdager klokken 1400-1700
Torsdager klokken 1700-2000

Se flere av Hildes bilder på:
http://www.hildelillejord.com
Hilde Lillejord -
Hilde Lillejord
Hilde Lillejord -
Hilde Lillejord

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu