Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Begynnerkurs i digital fotografering

Intensivt helgekurs med fotograf Olav Storm på Venabu fjellhotell for deg som vil lære å ta i bruk digital-kameraets mange muligheter. Kursleder gir instruktive kommentarer til deltagernes bilder.
Vårkurset 5. - 7. juni 2009 på Venabu fjellhotell er særlig beregnet på deltakere som ønsker en grunnleggende innføring i prinsippene for fotografering. Kursleder går gjennom oppbyggingen og innstillinger av det digitale kamera slik at deltakerne kan bli fortrolig med eget utstyr. Valg av lukkertid og blenderåpning er blant annet sentralt. I likhet med de øvrige kursene på Venabu tar deltakerne bilder som legges inn på PC og kommenteres av kurslederen på en instruktiv og lærerik måte. Kurset vil også legge vekt på hvordan deltakerne kan være kreative i motivjakten. På kurset benyttes programmene ACDSee til organisering av bildene og Photoshop Elements til bildebehandling på PC. Pris kr 3500,- pr person for kurset med opphold og alle måltider fra koldtbord fra fredag kveld til og med lunsj på søndag. Kurset starter fredag kl 20.00. Se mer på www.venabu.no. Telefon til hotellets resepsjon er 61 29 32 00.

Gleden ved å ta bilder er det viktigste på Venabus kurs, deltagerne lærer å slå av automatikken. Kameraet er kun et verktøy, det er fotografen som tar bildene. Derfor er det viktig å ha god kjennskap til eget kamera og være fortrolig med innstillingene. Innarbeides gode rutiner er en godt forberedt når bildene skal tas.

Venabu fjellhotell har plass til 100 gjester, hyggelige stuer og godt kjøkken. Hotellet ligger 932 moh på Venabygdsfjellet sør for Rondane ved riksveg 27 Ringebu – Folldal. Avstanden til Oslo er 250 km og til Trondheim 270 km. Gjester som kommer med tog eller ekspressbuss hentes på Ringebu stasjon.

Sosialt fellesskap, ny kunnskap og økt inspirasjon til å ta bedre bilder, gjør at mange av deltakerne kommer tilbake til Venabu på nye fotokurs eller i andre sammenhenger. Ta kontakt med kursledelsen for å finne det kurset som passer best. Venabu har to dagers kurs for engelsktalende og et fem dagers kurs i juli, senere på året arrangeres helgekurs og et fototreff med presentasjon av fotoutstyr og foto-konkurranse.

Ta kontakt med fotograf Olav Erik Storm, E-post: olav.storm@getmail.no
eller arrangøren hotellvert Lars V. Tvete, E-post: lars@venabu.no.
Olav Erik Storm - På gyngende grunn
På gyngende grunn
Olav Erik Storm
Tatt under juni kurset på Venabu i 2008
Olav Erik Storm - God dag
God dag
Olav Erik Storm
Portrett er en av oppgavene på kurset. Her kursdeltager Dag.
Olav Erik Storm - Venabygdsfjelllet
Venabygdsfjelllet
Olav Erik Storm
Variert landskap og høy himmel. Septemberkurset 2007

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu