Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotoworkshop til havs

Sommeren 2009 har du muligheten å kombinere fotofaglige input med ei storslagen sjøreise fra Tromsø til Honningsvåg.
Fra 29.juni til 7.juli tilbyr seilskuta Goxsheim en fotoworkshop med vekt på naturfotografering og digital bildebehandling.

Leder for workshopen er den kjente norske naturfotografen Kjell Ove Storvik. Området vi skal seile i varierer fra det alpine fjellandskap i Troms til der mer flate Finnmark naturen. Vi vil oppleve en mangfoldig natur med øyer, fjorder,breer og vakre oppankringsplasser.Fuglelivet er rikt med mange ulike arter.Og så lyset da. 24 timer med dagslys i stadig skiftende nyanser.

Prisen for turen er kr.15.250,- Dette inkluderer: overnatting i små dobbelt lugarer med sengetøy og håndklær, fullpensjon (stor frokost, 2 retters middag, all drikke utenom alkoholholdige, frukt og snacks) og selve workshopen. Det du trenger å bringe med er kamera, laptop samt passende klær for å være ute på tur og ombord i båten samt toalettartikler

Mer utførlig informasjon om workshopen finnes på http://www.gox.no/workshop.shtml



Fakta om Kjell Ove Storvik:
Arbeider som dokumentasjonsfotograf og har skrevet og illustrert en rekke artikler og bøker. Han har hatt flere utstillinger og hans bilder har vært publisert i TIME magazine, National Geographic Magazine, National Geographic Adventure Magazine, GEO og flere andre magasiner. Han har også vært en av Børge Ouslands viktigste støttespillere under hans ekspedisjonsforberedelser.
 - Workshopansvarlig Kjell Ove Storvik
Workshopansvarlig Kjell Ove Storvik
 - Seilskuta Goxsheim
Seilskuta Goxsheim

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu