Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Workshop med Lois Greenfield i Norge, spesialtilbud til studenter

Tidligere er det blitt lagt ut en annonse om workshoppen med Lois Greenfield. Siden den gang har det skjedd en del framgang. Vi har blant annet fått midler fra Vik Kommune som gjør at vi kan tilby 8 plasser til studenter til mindre enn halv pris. Grillkos etter fotograferingen er inkludert i prisen. Les her for å finne ut hvordan du kan melde deg på.
At Lois Greenfield kommer til Balestrand i Norge er en sensasjon i seg selv, og nå kan du ta del i hennes fotografisk verden.

Første workshop:
23. til 24. juli
Andre workshop:
25. til 27.juli

Lois Greenfield, en av verdens mest interessante dansefotografer, inviterer deg til et workshop på det berømte Kviknes Hotel i Balestrand og med innlagt utefotografering av dansere oppe på Nigardsbreen.
Bli kjent med hennes magiske verden der tid og tyngdekraft ikke eksisterer. Der hun får dansere i bevegelse til å danne flotte komposisjoner.
Se hennes bilder på www.loisgreenfield.com

Lois arrangerer dette i samarbeid med Thomas Morel og Interfoto. Thomas har tidligere assistert Lois og er selv en spennende dansefotograf. Han bor nå i Norge og er teknisk arrangør.
Under disse 2-dager og 3-dagers workshop vil hun forklare hvordan hun skaper sin fotografiske stil, knivskarpe bilder med en skulpturell lyssetting av kropper i bevegelse. Deltakerne vil i tillegg til å lære seg hennes teknikk også utvikle sine evner til å fange det ”avgjørende øyeblikk”. Hun oppmuntrer deltakerne til å gå videre fra å avfotografere danserne til å utforske de ulike stemningene som kan skapes med den menneskelige kroppen i fritt svev. Hun vil oppmuntre hver deltaker til selv å utforske sin egen tolkning av denne muligheten.

Disse workshopene vil bli en unik mulighet til å samarbeide med de meget talentfulle danserne i Nasjonalballetten, www.operaen.no. Danserne ser frem til sammen å skape unike og overraskende bilder sammen med deltakerne.

Studioene blir utstyrt med Broncolor blitsutstyr, for å få frosset bevegelsene. Deltakerne kan gjerne fotografere med sine egne kameraer, men det blir også mulighet til å bruke Hasselblad H3D som blir koblet opp mot en skjerm for enkel og rask kvalitetskontroll og kommunikasjon med danserne.

3-dagers workshop blir kombinert med en hel dag med fotografering av danserne på Nigards-breen, Europas største isbre, www.jostedal.com. Her vil vi kombinere bruken av blits sammen med eksisterende lys for å forene danserne i naturen. Her vil igjen bruken av kamera opp mot monitorer være til uvurderlig hjelp.

Lois Greenfield holdt tidligere i år fordrag på Nordic Light Fotofestival i Kristiansund. Hun fikk der stor oppmerksomhet med sine fantastiske bilder.

Hotellet vårt blir Kviknes Hotel, www.kviknes.no. Opphold, alle måltider, utstyr og transport til og fra opptakssteder er inklusiv i workshop-prisen.
Prisen for 2-dagers workshop 23. og 24. juni er 10.200,- for ikke studenter.
Prisen for 3-dagers workshop 25. til 27. juni er 14.500,- for ikke studenter.

Næringsfondet i Sogn og Fjordane og andre sponsorer har bidratt til at prisen har blitt svært gunstig i forhold til hva du får tilbake.
I tillegg har vi fått midler fra Vik Kommune slik at vi kan tilby 8 plasser i workshoppene til studenter til en sterkt redusert pris.
Studentene vil overnatte i ei koselig hytte med grillmuligheter på kveldstid istadenfor hotellet.

Dette, sammen med midlene vi har fått, har gjort at vi kan tilby 4 plasser til studenter til en pris som er redusert fra 10.200,- til 3.950,-, og 4 plasser til andre workshoppen til en pris fra 14.500,- til 7.000,-. Det eneste du trenger å vise for å kunne bruke tilbudet er å sende en kopi av studentkortet ditt til Thomas på tm.studios@hotmail.com

Deltakerne vil eie de opptakene hver enkelt gjør, men bruken av de vil kun gjelde for personlig bruk i portefølje, utstillinger og egne web-sider.

Påmelding
Hvis du er interessert i mer informasjon om disse workshop som vil gi deg mye praktisk kunnskap, kan du ta kontakt på workshop@loisgreenfield.com eller ta kontakt med Thomas Morel, tm.studios@hotmail.com eller på mobil 951 44 338.

Lois ser frem til det magiske som skjer hver gang entusiastiske deltakere møtes og leker sammen!

Mvh.
Interfoto
 -
Lois Greenfield -
Lois Greenfield
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu