Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

To nye kameraer fra Fujifilm

Fujifilm har lansert den kompakte langzoomen FinePix F70 EXR og hybridmodellen FinePix S200 EXR.
Fujifilm har lansert to nye kameraer. Både den stilfulle kompakte langzoomen FinePix F70 EXR og hybridmodellen FinePix S200 EXR har Fujifilms TIPA-belønnede EXR-teknologi. Dessuten er disse modellene utstyrt med en helt ny mulitibilde teknologi som gir stemningsfulle bilder ved å fremheve motivet på samme måte som bare speilrefleks har kunnet gjøre tidligere.

FinePix F70EXR - Stilfull kompakt med 10x zoom og TIPA-belønnet EXR teknologi
FinePix F70EXR er vår første modell i det voksende lang-zoom segmentet. Bildekvalitet er det viktigste og vanskeligste for et kamera med stort zoomområde der lys skal gjennom mye glass før det registreres på CCD brikken og bildet blir produsert. Prisbelønnet EXR teknologi løser denne utfordringen og gir tilstrekkelig med informasjon for å få et perfekt bilde fra et kamera med hele 10x zoom (27-270mm (F3,3(W) – F5,6 (T)). FinePix F70 EXR har et nett kompakt design (22,7 mm) og en dobbel finish som gir et en fantastisk følelse av kvalitet.

Kameraet vil være tilgjengelig i sølv og gun metallik og på det norske markedet fra september. Veil pris på ca kr. 3000,-

FinePix S200 EXR - Hybridmodellen som puster Speilrefleks i nakken!
FinePix S200 EXR er etterfølgeren til suksessmodellen S100 FS, et kamera for fotoentusiasten som foretrekker en alt-i-ett løsning fremfor et speilrefleks med flere objektiver.

FinePix S200EXR er utstyrt med 14,3x Fujinon manuelt zoom objektiv (30,5 – 436 mm, F2.8 (W)-F5.3 (T)) og siste super CCD EXR teknologi på en 1/1.6” bildebrikke med 12 mp. EXR teknologien gir deg definitivt muligheter til å ta kvalitetsbilder under alle lysforhold.

Kameraet vil være tilgjengelig i sort utgave og på det norske markedet fra september. Veil pris på ca kr. 5000,-
Fujifilm - FinePix F70EXR
FinePix F70EXR
Fujifilm
Fujifilm - FinePix S200 EXR
FinePix S200 EXR
Fujifilm

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu