Junivinneren i Autofil-konkurransen

Pasient- og operasjonsfotografen Per M. Didriksen er månedens Autofil-fotograf i juni og får en Epson Stylus Photo R1400 levert av Epson Norge i premie.
Per M. Didriksen jobber som pasient- og operasjonsfotograf på Radiumhospitalet og frilanser litt ved siden av.

- For tiden frilanser jeg mest innen mote, men har gjort det meste av jobber. Jeg driver også en del med kunstfoto, forteller Didriksen til foto.no.

Autofile bilder har Per tenkt på i flere år, men aldri prøvd seg skikkelig på før nå, med et veldig hyggelig resultat.

- Motorsykkelen på vinnerbildet tilhører en kar som heter Roy Hammeren og han har også bygget den fantastiske doningen. Jeg tok kontakt med ham for å spørre om jeg fikk låne sykkelen hans til en prøveshoot og han var veldig begeistret for dette, og av resultatet.

- Det ble mange fine bilder den dagen. Alle bildene jeg tok er tatt i parkeringshuset på Radiumhospitalet. Jeg hadde med meg 4 studioblitzer, men brukte det eksisterende lyset i stor grad. Bildet er tatt med en lukkertid på rundt 10-30 sek og kameraet jeg brukte var en Nikon D300 med en 28-50mm 2.8 Sigma linse.

Per Didriksen lover flere autofile bilder, men neste gang kan vi nok vente oss en muskelbil av et eller annet slag. Planene surrer allerede oppe i hodet hans.

Foto.no gratulerer Per M. Didriksen som månedens Autofil-fotograf og den heldige vinner av en Epson Stylus Photo R1400 levert av Epson Norge.

Konkurransen er et samarbeid mellom Autofil, Epson, Kolonihaven Printsenter og foto.no. På slutten av året kåres årets Autofil-fotograf hvor premien er en Mac Pro-datamaskin med 20 tommers Cinema Display til en samlet verdi av 25.280 kroner.
Per M. Didriksen - The Beast
The Beast
Per M. Didriksen
 - Per M. Didriksen
Per M. Didriksen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu