Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Lyskkurs i Milano


Motefotograf Svein Bringsdal arrangerer 3 dagers kurs/workshops 2., 3. og 4. November.

Lighting fashion picures:
3 dager i Milano inkludert 2 dager i superstudio 13 hvor Gucci, Dolce & Gabbana m.m skyter sine kampanjer. 4 profesjonelle modeller er til disposisjon. Vi bruker Broncolor og Elinchrome blitzer samt fastlys for å l&oring;se ulike oppgaver. Vi jobber med fashion serier i studio, på location samt beauty-bilder.

Program for lyskurset:
Mandag 2. nov: kl 12 - 13: Vi møtes på hotellet og tar en rask bli-kjent-runde med presentasjon av deltagerne. Svein presenterer seg selv og sitt arbeide. Etter klokken 13 er det opp til deltagerne å bruke tiden, fordelt på lunsj og innsjekking. Kl 15 begynner vi med en teoretisk gjennomgang av fashion lyssetting. Vi ser på bilder og analyserer lys og utstyr. Svein tar en gjennomgang av ulike teknikker som han benytter i studio og på location. Vi ser også på forholdet mellom stylist makeup artist og fotograf og hva fotografen må ta hensyn til med lysstettingen i dette samarbeidet. Vi kikker på noen av bildene til deltakere og ser på hva vi kan forbedre gjennom kurset. Deretter tar vi en gjennomgang av lysstetting på location, og bruker områdene rundt hotellet. Vi avslutter kl 21.

Tirsdag 3. nov: Workshopen begynner like etter frokost, kl 9. Vi tar buss til Superstudio 13 og møter modeller og stylister. Mens modeller får makeup og blir stylet tar vi en gjennomgang av utstyret i studio. Vi har 5 arbeidsstasjoner med ulikt utstyr og rullerer mellom stasjonene. Vi lærer vi oss de ulike teknikkene som vi skal bruke til å gjennomføre vår egen ide på Søndag. Svein og assistent vil rullere rundt og gi personlig veiledning. Kl 1300 tar vi lunch og kl 1500 fortsetter vi arbeidet i studio frem til kl 1800. Da reiser vi tilbake til hotellet og gjennomgår deltakernes bilder. Hva fungerte bra? Hva kan deltagerne gjøre for å forbedre lyssettingen? Kl 2100 drar vi tilbake til hotell.

Onsdag 4. nov: Buss til Superstudio 13 går kl 0900. Deltakerne får planlegge og gjennomføre egne prosjekter. Personlig veiledning. Lunch kl 1300 til 1500. Vi fortsetter frem til kl 1800. Da reiser vi tilbake til hotellet og gjennomgår deltakernes bilder. Kl 2100 er det festmiddag og utdeling av kursbevis.

Torsdag 5. nov: Utsjekking og hjemreise

Pris:
Pris kr. 12 500,-NOK
Kursavgiften må betales inn 15. dager på forhånd. Faktura blir tilsendt på mail.
Pris inkludert opphold på hotell (innsjekk mandag), tirsdag og onsdag (utsjekk torsdag) samt frokost og en hyggelig festmiddag onsdags kveld. Flyreisen må dekkes av deltaker.

Ta med egen MacBook / PC Laptop:
Alle deltagerne må stille med egne laptoper, som kan kobles til prosjektor samt et digitalt speilreflekskamera. Alle må ha et redigeringsprogram på sin maskin hvor de kan plukke ut de beste bildene (f.eks. Adobe Bridge, Lightroom, Aperture, iView, e.l.).


Påmelding:
svein@fashion-images.com


Link:

http://www.sveinbringsdal.com/

http://www.svamagazine.no/

http://sveinbringsdal.blogspot.com/

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu