Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Naked Ingredients

Etter fem år med produksjon lanserer endelig fotograf Tom Haga boken Naked ingredients og åpner utstillingen med samme navn på Aker Brygge. Kokeboken ble lansert i Stavanger i sommer og denne uken tar altså Haga med seg fotoutstillingen til Oslo.
Boken inneholder Tom Hagas erotiske matfotografier i tillegg til 69 matoppskrifter fra mesterkokk Sven Erik Renaa. Som en ramme for boklanseringen vil den erotiske bildeserien presenteres i form av en utstilling.

– Mitt forhold til mat har gjennom mitt arbeid utviklet seg til en lidenskap de siste ti årene. Lidenskapen til kvinner har nok alltid vært der. Å forene disse to er en idé som har vokst naturlig frem etter en litt tilfeldig start for fem år siden, sier Haga. Resultatet er blitt en vakker bok med flotte oppskrifter til glede for mange og provokasjon for noen, forteller Haga i en pressemelding.

Tom Haga har samarbeidet med de fleste profilerte kokker i Norge og har tidligere medvirket i fem kokebøker, hvorav tre med Charles Tjessem, en med kokkelandslaget og en med matskribentene Borghild Fiskå og Ruth-Hege Holst.
Tom Haga -
Tom Haga
Tom Haga -
Tom Haga
Tom Haga -
Tom Haga

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu