Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Nikon Nordic og Japan Photo inngår samarbeid

Nikon og Japan Photo har inngått en avtale med en kontraktsverdi på over 100 millioner kroner per år.
Oslo, 31. august 2009: Japan Photo og Nikon Norge har i flere begrensede perioder jobbet sammen på nasjonalt nivå,
men det har aldri tidligere kommet frem til et langsiktig strategisk samarbeid på nordisk plan.

Styrker samarbeidet ytterligere
- Det er med stor glede vi bekrefter at vi er enige om et samarbeid med Japan Photo. Kjeden har det siste året vært den eneste store aktøren som har operert helt utenom den offisielle salgskanalen i Norden. At vi endelig har fått til en avtale, ser vi på som positivt, sier Peter Lundin, General Manager for Nikon Nordic.

Stephan Stein, administrerende direktør i Japan Photo er helt enig:
- Nikon har gjort en veldig god jobb i det siste med å harmonisere leveransedyktighet og europeiske innkjøpspriser. Derfor er det ikke lenger ønskelig å drive egenimport, med alle de ulemper det medfører for oss.

Gleder oss til nordiske manualer
Carl-Magnus Engen, daglig leder i Japan Photo og ansvarlig for drift av butikkene sier:
- Endelig kan vi tilby kundene våre nordiske manualer. Vi vil også dra nytte av alle andre serviceytelser Nikon Nordic har som f.eks. gratis Check & Clean og Nikon School, som er et gratis kamerakurs for nybegynnere. Det var noe vi enten ikke kunne tilby kundene våre tidligere eller så har dette vært i Japan Photo regi.

Country Manager i Nikon Norge, Bjørn Mangset og Country Manager i Nikon Sverige, Johan Kling ser også veldig positivt på den nye avtalen.
- Det blir mye enklere å lage kampanjer og kommunikasjon til sluttkundene når hele markedet kommuniserer det samme budskapet. Mangset framhever at Japan Photos store styrke, i Norge, ligger i speilreflekssegmentet, hvor markedsandelen til Japan Photo ligger over 20 %. Avtalen som er inngått utgjør en fin tilvekst og bidrar til at Nikon vil få et enda sterkere markedstrykk i det norske markedet fremover.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu