Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

PhotoCamp i oktober

I oktober er det klart for hjerneføde for fotografer i Oslo. Aktuelle navn er blant annet William Ropp, Abbas, Stuart Franklin, Denis Reggie og Pål Hermansen.
PhotoCamp ble startet opp av Goecker i Danmark i 2006 og trakk til seg over 700 av Danmarks profesjonelle fotografer. I år er det for andre gang Norge sin tur til å invitere til et arrangement hvor alt fra profesjonelle, semi-profesjonelle til amatører møtes til et tredagers arrangement hvor de mest anerkjente fotografer fra inn og utland bidrar og inspirerer med workshops og foredrag.

I 2007 var Norge for første gang vert for Photocamp og fylte lokalet Månefisken til randen av utstyr fra mer enn 20 utstillere. Det ypperste av nasjonale og internasjonale toppfotografer holdt foredrag og workshops. Nå er gått to år og Interfoto har gleden av å invitere alle som interesserer seg for fotografi til et tre dagers arrangement stappfullt av fotohappenings. Nasjonalt og internasjonalt anerkjente fotografer fra forskjellige sjangre skal holde workshop og foredrag. William Ropp, som tidligere i år deltok på Nordic Light International Festival of Photography, tar turen til Norge igjen og skal snakke om hans karakteristiske arbeidsmetode som har gjort ham til selve definisjonen av det å tegne med lys. Abbas fra Iran, skal holde workshop og foredrag og det samme skal også Stuart Franklin. Sammen representerer de det høyt anerkjente fotobyrået Magnum- etablert av Henry Cartier Bresson i sin tid.

De som er mer opptatt av de nasjonale bidragsyterne kan Photocamp skryte av naturfotografen Pål Hermansen, motefotografen Per Heimly og den digitale etterbehandlingseksperten Mikkel Aaland. Spesielt bryllups- og reportasjefotografer kan glede seg, da Photocamp 09 har den store gleden av å presentere Denis Reggie, fotografen som revolusjonerte bryllupsfotografiet ved å legge til en mer dokumentarisk stil. Han har stått for bildene i bryllupet til John Kennedy Junior, James Taylor og Mariah Carey.
Frank Hesjedal - Fra PhotoCamp i 2007 på Månefisken
Fra PhotoCamp i 2007 på Månefisken
Frank Hesjedal

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu