Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Fotolys i høstmørket

Nå nærmer PhotoCamp seg med stormskritt. William Ropp sin workshop ble fulltegnet nesten en måned før arrangementet startet, her gjelder det å være tidlig ute.
Heldigvis klarte vi å overtale Mr. Ropp om å kjøre en workshop til på søndagen - og her er fortsatt ledige plasser.
Den siste helgen i oktober vil ærverdige Holmenkollen Park Hotell huse store deler av Norges fotoelite. PhotoCamp, som første gang ble arrangert med knallsuksess på Månefisken i 2007, går av stabelen med foredrag, workshops, keynotes, portfolio review og sosiale sammenkomster.

Unn deg en sosial helg med faglig påfyll i form av workshops og foredrag, og nyt måltidene, lunsj og middag med helter og likesinnede.

Vi har forhandlet oss frem til gode priser for overnatting med fullpensjon (bestilles direkte til hotellet med "kodeord" PhotoCamp) og dersom du bor utenfor hovedstaden er det mange rimelige flybilletter å få tak i om du er tidlig ute. Sjekk ut flybilletter på finn.no http://www.finn.no/finn/travel/air/search?areaId=20456

Forbedre din arbeidsflyt:
Mikkel Aaland omtales som verdens beste på Adobe Lightroom - og på høyde med Adobe Photoshop. Mikkel, amerikaneren med norsk navn og norsk bestefar, skal holde workshops på fredag og lørdag. På fredagen kan du blant annet lære å optimalisere dine bilder mot trykk og mot print og mye mer. Les mer på www.photocamp.no

Om ditt etternavn er Kennedy, eller om du heter Mariah Carey og skal gifte deg, ja, da skaffer du deg den beste fotografen.
Denis Reggie, som har blitt innleid av et stort antall storheter, kommer til PhotoCamp for å holde foredrag og workshop. Hans workshop er nesten fulltegnet, så her gjelder det å være raskt ute om du skal sikre deg plass.

Eller så er det god kapasitet til hans foredrag.

En ekstra workshop
William Ropp, hvor presentasjon er overflødig, har sagt ja til å sette opp en workshop til. Hans første workshop på fredagen ble fulltegnet på veldig kort tid, men nå har han sagt ja til å ha en workshop til på søndag.
Han holder også det siste foredrag på PhotoCampen, søndag kl. 18.00.

Gå ikke glipp av denne muligheten!

PhotoCamp 2009 - Faglig påfyll og inspirasjon i de flotteste omgivelser!

les mer: http://www.photocamp.no
William Ropp -
William Ropp
Ulrik Jantzen -
Ulrik Jantzen
Pål Hermansen -
Pål Hermansen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu