Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

TRO - Minibokbad med Ken Opprann

Ken Opprann viser bilder på storskjerm og forteller historien bak flere av fotografiene i sin fotodokumentarbok TRO, etterfulgt av samtale fra scenen. Publikum inviteres til å delta i dialogen :)

Monday, 09 November 2009
Time:
19:00 - 22:00
Location:
Magneten (i kjelleren på Soria Moria kino på Thorsov)

Vogtsgt. 64
Oslo,

Ken Opprann viser bilder på storskjerm og forteller historien bak flere av fotografiene i sin fotodokumentarbok TRO, etterfulgt av samtale fra scenen. Publikum inviteres til å delta i dialogen :)

Boken vil være tilgjengelig for kjøp og signering.

Fri inngang, åpen bar med alle rettigheter, levende lys og fløyelsmyke sofaer :-)

VELKOMMEN!

PS. Denne kvelden er den første i en serie bokaftener Magneten vil avholde utover vinteren. Egen facebookgruppe opprettes snart - følg med!




OM BOKEN:

TRO har så langt fått en bred, positiv respons de to ukene den har vært utgitt. Bokhandlerne melder om gode tilbakemeldinger, den har blitt plukket ut som bokklubbok, bestilt som firmajulegave, og er også innkjøpt av et utenlandsk forlag (se under).

Presentasjon ved Font Forlag:

Den prisbelønte fotografen har i femten år reist verden rundt og fotografert mennesker i møte med sin gud. Flere ganger i året har han oppsøkt religiøse festivaler, besøkt hellige steder og dokumentert religionsutøvelse i ulike former og sammenhenger – i hellige hus så vel som i det offentlige og private rom. Opprann har avbildet mangfold, særtrekk og nyanser innen fem verdensreligioner, samt fellestrekk på tvers av trosgrensene.

Med praktverket TRO er Ken Oppranns enestående dokumentariske og kunstneriske arbeid samlet i bokform. Fem av Norges fremste religionshistorikere bidrar med tekster om teologi, praksis og tradisjon innenfor kristendom (Christine Amadou), islam (Kari Vogt), hinduisme (Knut A. Jacobsen), jødedom (Dagfinn Rian) og buddhisme (Hanna Havnevik).

TRO ble utgitt på Font Forlag i oktober 2009 og har så langt blitt mottatt med bred, positiv respons. På bokmessen i Frankfort ble rettighetene

19.10.2009:
"TRO" TIL UTLANDET

Ken Oppranns bok TRO – mennesker i møte med sin gud ble møtt med stor begeistring og interesse blant utenlandske forlag på den nylig avholdte bokmessen i Frankfurt. De islandske rettighetene ble solgt over bordet under messen, og en lang rekke forlag i Europa og USA uttrykte interesse for å delta i en større internasjonal samproduksjon.

Bildebyrået Felix Features v/ Fredrik Naumanns anmeldelse og kommentarer til boken kan leses her:
http://felixfeatures.blogspot.com/2009/11/faith-in-ken.html

Omtale i fagbladet Journalisten:
http://m.journalisten.no/story/59015
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu