Vinnere i Autofil-konkurransen

Hrvoje Krstic er månedens vinner i oktober og Morten Rugnes er månedens vinner i september. Begge får en Epson Stylus PhotoR1400 levert av Epson i premie.
Vinnerbildet til Hrvoje Krstic ble tatt på Rygge Airshow i år. Krstic dro dit av en grunn, nemlig å ta bilder.

- Jeg liker å ta bilder av ting som opptar mange mennesker. Der var det 17 000 mennesker tilstede under hele flystevnet, så det var ikke til å unngå å ha masse mennesker rundt seg hele tiden. Men for entusiaster vil det ikke ha så mye å si. Jeg må innrømme at jeg selv ble nysgjerrig på flyene. Det er en del av foto å lære, utforske og se. Det eneste som er gjort i Photoshop elements (såkalt digitalt mørkeroms arbeid) er himmelen hvor jeg har lagt til litt filter for å få til en solnedgangsfarge og økt skarphet, forteller Hrvoje til foto.no.

Bildet er tatt med Canon 450D og 18-55mm objektiv, blender f/8, lukkertid 1/400 og brennvidde 18mm.

Septembervinneren i Autofil-konkurransen ble Morten Rugnes fra Vegårshei. Siden han kjøpte sitt første speilreflekskamera i 1991 har han vært en ivrig fotoentusiast.

- Vinnerbildet er tatt på et Formula Offroad-stevne i Skien 4. og 5. september 2009. Bilen heter Troll og kjøres av Sigurdur Thor Jonsson, forteller Morten til foto.no.

Bildet er tatt med Nikon D-300 og AF-S VR Zoom-Nikkor 70-200mm f/2.8G IF-ED på lukker 1/1600, 70mm, blender 2,8 og ISO 280

Foto.no gratulerer Morten Rugnes og Hrvoje Krstic som månedens Autofil-fotografer og som heldige vinnere av en Epson Stylus Photo R1400 levert av Epson Norge.

Konkurransen er et samarbeid mellom Autofil, Epson, Kolonihaven Printsenter og foto.no. På slutten av året kåres årets Autofil-fotograf hvor premien er en Mac Pro-datamaskin med 20 tommers Cinema Display til en samlet verdi av 25.280 kroner.

Foto.no beklager også at denne artikkelen om de to vinnerne har kommet så sent som den har gjort.

Hrvoje Krstic - Little norway
Little norway
Hrvoje Krstic
Morten Rugnes -
Morten Rugnes

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu