Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Nikon lanserer teleobjektiv

Nikon lanserer i dag et nytt teleobjektiv som erstatning for AF-S VR NIKKOR 300mm f/2.8G IF-ED.
Pressemelding, Oslo, 10. desember 2009 – Nikon lanserer i dag et nytt superteleobjektiv som erstatning for AF-S VR NIKKOR 300mm f/2.8G IF-ED. AF-S NIKKOR 300MM F/2.8G ED VR II har den nye generasjonen vibrasjonsreduksjonsteknologi (VR II) og ny A/M-fokus, som gjør det til et ideelt valg for sports-, action- og naturfotografer. Dette objektivet er for seriøse fotografer.

Vegar Berg, produktspesialist for Nikon Norge: - Med sin lave vekt og kompakte størrelse er AF-S NIKKOR 300MM F/2.8G ED VR II et perfekt valg for håndholdt telefotografering. Særlig når det brukes sammen med en telekonverter. Det nye VRII-systemet gir fire trinn eller mer med kompensasjon, og gjør dette til en virkelig praktisk løsning for nyhets- og naturfotografer. Utviklingen av dette NIKKOR-objektivet viser satsingen på å lage produkter som er skreddersydd for fotografens behov, og øker utvalget av NIKKOR-objektiver ytterligere.

Skarpere actionbilder
AF-S NIKKOR 300MM F/2.8G ED VR II har andre generasjons innebygd bildestabilisator (VRII), som muliggjør fotografering med opptil fire trinn lengre lukkertid. Slik får man skarpere bilder ved håndholdt fotografering. Med nye A/M-modusen i tillegg til de eksisterende M/A- og M-modiene prioriteres autofokus selv om fokusringen berøres under fotografering. Med en vekt på 2,9 kg er dette et objektiv for alle som tar actionfotografi på alvor.

For alle forhold
Dette superteleobjektivet er konstruert med fotografen i tankene, og har samme utmerkede optikk som forgjengeren. De som trenger ekstrem hurtighet og lavt lydnivå, kan stole på at autofokusen med innebygd SWM-motor ikke forstyrrer det som foregår. Objektivet er også forseglet mot støv og fuktighet, slik at du kan ta bilder under alle forhold. Dessuten består objektivkonstruksjonen av elleve elementer i åtte grupper, inkludert tre ED-glasselementer og nano crystal coating.

Pris for AF-S NIKKOR 300MM F/2.8G ED VR II er NOK 53990,- inkl. mva
Nikon - AF-S NIKKOR 300MM F/2.8G ED VR I
AF-S NIKKOR 300MM F/2.8G ED VR I
Nikon
Nikon -
Nikon

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu