Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
SveinM M.
Har vært innom denne artikkelen flere ganger siden den ble publisert! Kommer stadig tilbake, siden jeg har en facinasjon for Olympus-kameraer, og har faktisk tatt vare på en del av de gode gamle, både analoge og digitale!

Bruker gjerne å henvise til artikkelen din i ymse sammenhenger!

Skulle ønske du også kunne ta et skråblikk på f.eks. Olympus E-5 ... ;)
8.4.2013
Erlend R.
Hei, flott artikkel. Har gått via OM 10, OM 40 til to stk. OM 2 S/P som stadig fungerer. Kan ellers bekrefte at 100mm f2.0 er ett fantastisk objektiv. Er også godt fornøyd med 55mm f1.2. Har alltid hatt en hang til dias og får stadig frysninger på ryggen når man ser kvaliteten på dias når man bruker en fremviser av høy kvalitet. Inntrykket er nesten levende. Det digitale begynner så absolutt og bli bra, men dagens prosjektører når ennå ikke helt opp noe som ikke er så rart. Det er ganske langt fra HD til det niåvet et godt dias har av oppløsning.
5.4.2013
Anders Patrick K.
Mulig jeg er treg, men jeg så artikkelen din først idag. Det var lærerik og artig lesning, særlig i lys av at jeg selv har fått øynene opp for dette systemet nylig, riktig nok den digitale inkarnsasjonen OM-D EM-5.

Men jeg er mektig imponert av OM-objektivene, og har sikret meg en trio av de jeg anser som mest spennende, for meg en 50mm f1.4, en 90mm makro f2, og en 200mm f4. Presisjonen og byggekvaliteten ligger definitivt et par hakk over det man kan forvente av det meste idag, og de er veldig artige å bruke på et digitalt OM hus, om enn det ikke er 24*36mm brikke...

Kjenner jeg ble inspirert til å anskaffe en OM-1 og lære meg fremkalling:)
19.1.2013
Torbjørn V.
Måtte bare lese denne eminente artikkelen igjen. Kommer du eller foto.no til å tilby disse skråblikkene dine i bok/hefte-form? Hadde vært moro å hatt de som lett tilgjengelig lektyre på reise, nattbordet osv...;-)
8.12.2012
Christian Ø.
Takk for den fantastiske presentasjonen av OM-systemet. Det ble en skikkelig mimretripp :-)
Jeg har selv tatt noen tusen bilder med OM1 og OM2, så jeg kjenner følelsen. Gikk senere veien om Oympus IS1000, før jeg byttet til Canon EOS 350D og nå EOS 550D. Fremdeles er jeg ikke tilbake til fullformat 24x36mm billedbrikke, og laaangt fra lysmåling direkte på filmplanet. Jeg er helt enig med deg i din frustrasjon over at ikke Olympus ikke har videreført OM-systemet direkte i en digital form.
Mvh
Christian Ørmen
20.1.2012
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu