Kolås om månedens bilde

Nils-Åge Kolås vant månedens bilde i desember og en Epson Stylus Photo R1400 levert av Epson Norge. Temaet: Vinteren kommer.
Vinnerbildet er tatt på fjellet i Hedalen i Valdres. Bikkjen Cindy var sprettende glad, og kom hoppende mot fotografen.

- Jeg la meg ned i snøen og håpet på det beste. Det fikk jeg. Etter at jeg hadde børstet den verste snøen av meg og kamera, måtte jeg sjekke. Jeg tenkte i det jeg tok bildet at "yes, der satt den!?" Ofte når man tenker det, så sitter den ikke helt likevel, men denne gangen gjorde den det, forteller Kolås til foto.no.

Bildet er tatt med en Ricoh GR 21 D. Et kompaktkamera med fast 28 mm optikk og en del manuelle innstillingsmuligheter.

- Jeg er veldig glad i å være ute, og Ricoh’en er alltid med. Jeg har også en Canon Eos 400D med litt optikk, men det bruker jeg på mer dedikerte fototurer.

Kolås er film/TV-fotograf og har jobbet med det i 20 år. De siste 5-6 årene har han jobbet som medielærer i videregående skole på Drømtorp i Ski.

- Mens jeg jobbet som fotograf, rørte jeg omtrent ikke stillskamera på fritiden. Som lærer har jeg funnet igjen inspirasjonen fra ungdommen, og så smått begynt å fotografere for moro skyld. Jeg fotograferer alt mulig, og jeg har ingen sjanger jeg foretrekker eller ønsker å fordype meg i. Med min yrkesbakgrunn er jeg kanskje mer enn vanlig opptatt av å fange situasjoner, og er ellers (som alle andre) veldig opptatt av lys.

Foto.no gratulerer Nils-Åge Kolås med månedens bilde og en ny Epson Stylus Photo R1400 levert av Epson Norge.
Nils-Åge Kolås  - Cindy
Cindy
Nils-Åge Kolås
Nils-Åge Kolås  - Nils-Åge Kolås
Nils-Åge Kolås
Nils-Åge Kolås

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu