Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Natur&Foto lanseres neste helg

Neste helg, på Fotomessen i Lillestrøm, lanseres det nye fotomagasinet Natur&Foto.
Pressemelding: Det er det nye norske naturfototidsskriftet Natur&Foto som velger Fotomessen som sin plass å ha premiere på sitt første nummer. Bak nyskapningen står blant annet tre av landets fremste naturfotografer – Baard Næss, Tom Schandy og Kai Jensen. Journalist Trine Rasch Olsen og designer Merci Abrahamsen kompletterer redaksjonen.

“Natur og Foto blir det eneste fototidsskriftet i Norden som fokuserer på natur og foto, med brukertips og ”How to do it”-artikler.

Natur & Foto blir et kvalitetsmagasin rettet mot alle som finner glede og inspirasjon av flott natur. Natur&Foto sin målgruppe er fotografen, jegeren, fiskeren, friluftsmennesket. Kort sagt alle som gleder seg over den mangfoldige naturen som omgir oss, og som vil ta bedre bilder. Natur&Foto er et fotomagasin som favner bredt, hele tiden med det gode naturbildet i sentrum. Natur & Foto har en redaksjon med lang erfaring, og våre medarbeidere er plukket fra øverste hylle. Vi har høye målsetninger for Natur & Foto. Dette er en satsning hvor fotoglede, entusiasme og kunnskap vil stå i fokus. Vi skal inspirere og spre kunnskap!

Det nye magasinet er i salg fra uke 5. og vil kunne kjøpes i Narvesen kiosker, utvalgte butikker og bensinstasjoner i Norge, Sverige og Danmark. Magasinet blir på 84 sider, og utsalgsprisen blir 89,- NOK 89.- SEK og 79.- DKK.

MESSETILBUD
Du får nå et årsabonnement til messepris 199,- (Utland 238.-) Tilbudet gjelder frem til og med 17. januar. Tilbudet inkluderer fire nummer av Natur&Foto. Natur&Foto nummer 1. sendes ut til abonnentene uke 4.

OBS! 9. januar er siste frist for å sikre deg Natur&Foto nummer 1. som abonnement. Etter denne datoen blir adresselistene sendt trykkeriet til utsendelse. Tegner du abonnement innen 9. januar får du med en flott kalender.

For bestilling og mer info se: http://www.naturogfoto.no
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu