Stor fotokonkurranse - "Med ski på beina"

Er du glad i både å gå på ski og fotografere? Har du tenkt på hvilke konsekvenser klimaendringene kan ha for de gode vinteropplevelsene fremover? Vi ønsker hjelp fra deg til å dokumentere hva vi som skiløpere kan risikere å miste om verden ikke makter å redusere klimagassutslippene.
Vinterens store fotokonkurranse arrangeres av klima- og miljøprosjektet Hvit Vinter, i samarbeid med FotoVideo og Nettavisen, med fokus på klima og skiaktiviteter.

Konkurransen starter mandag 11.januar 2010, og vil bestå av tre runder frem mot finalen i april. En fagjury vil velge ut 10 bilder hver måned, hvor så publikum selv stemmer frem de tre beste bildene, som blir premiert.

De tre finalistene vil konkurrere om hovedpremien – fotoutstyr fra FotoVideo til en verdi av kr 25 000 – som blir avgjort i finalen 30.april 2010.

Les mer om konkurransereglene, eller last opp dine bilder

I konkurranseperioden vil et team fra Sigma og Fotovideo reise rundt på ulike ski- og alpinsentre for å gi gode fototips og låne ut utstyr. Se reiseruten


Hvit Vinter - skiidrettens klimainitiativ

Hvit vinter er opprettet som et prosjekt for å fremme norsk skiidretts miljø- og klimaengasjement. Hvit vinter henvender seg til skiløpere på alle nivå, fra markatraveren til klubbløpere og landslag. Det etableres tiltak i forhold til arrangementer og skianlegg, samt administrasjon og generell drift av skiaktiviteter. Prosjektet er eid av Norges Skiforbund, Norges Skiskytterforbund og Skiforeningen.

Les mer om prosjektet
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu