Kreftforeningen Innlandet inviterer til fotokonkurranse

I forbindelse med Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon, Krafttak mot kreft, inviterer Kreftforeningen Innlandet til fotokonkurranse!
Konkurransen er åpen for alle; ”mannen i gata”, barn, unge og fotoklubber utfordres til å delta! Temaet er KRAFT, og valgt for å symbolisere Krafttak mot kreft.
Målet med fotokonkurransen er å skape engasjement rundt Krafttak mot kreft. Ved å delta, gjør du en frivillig g viktig innsats for Kreftforeningen. Vi håper på stor deltakelse!

Fristen for å levere inn bilder er 14. februar kl. 24.00. 25 utvalgte bilder vil velges ut av juryen, og henges opp i Kreftforeningens lokaler i Strandgata 65 på Hamar fra 1.mars- 5.mars.

Her får publikum muligheten til å stemme frem sin favoritt, enten ved å møte opp eller på www.krafttakmotkreft.no, hvor bildene også legges ut.. Vinneren blir offentliggjort under kick off-arrangementet for Krafttak mot kreft 2010 som holdes på Østre Torg i Hamar lørdag 6.mars.

Juryen består av kjente lokale fotografer som Jens Haugen og Per Holland. I tillegg vil Innlandets ambassadør for Krafttak mot kreft, krusedullfilosof Hans Christian Medlien, amatørfotograf Sigrid Lindstad og seksjonssjef Kreftforeningen Innlandet Espen Thorsrud sitte i juryen.

Alt er lov, det er bare å la fantasien og kreativiteten få fritt spillerom. Prisen er heder og ære, et års medlemskap i Kreftforeningen, og ikke minst en flott mulighet til å få en profesjonell vurdering av dyktige fotografer.
Ottar Korsnes, Hamar Arbeiderblad -
Ottar Korsnes, Hamar Arbeiderblad

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu