Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Kompaktkameraer fra Pentax

Pentax lanserer to modeller i nybegynner- og populærklassen og en mer avansert modell med et speilreflekslignende kamerahus med ansiktsgjenkjenning.
Pentax Optio E90 er et brukervennlig digitalt kompaktkamera i nybegynnerklassen, med 10,1 megapiksler og 3x optisk zoom. Den har en oppgradert smilefunksjon for automatisk detektering av smilende motiv, filmopptak med 640x480 piksler og avansert bildestabilisering. Automatisk innstilling av eksponering og ISO gir enklere bruk for uerfarne fotografer. I tillegg får brukeren automatisk innstilling av motivprogram som landskap, portrett, nattscene, blomster, sport og stearinlys. Resultatet er et kamera som gir alle forutsetninger for å ta ordentlig bra bilder, selv for nybegynnere.

Pentax Optio H90 er et digitalt kompaktkamera utviklet etter Pentax’ nye konsept ”functional beauty” som kombinerer funksjonell design med grunnleggende funksjoner. Pentax Optio H90 er tenkt som et enkelt kamera i populærklassen, med 5x optisk zoom fra vidvinkel til tele, 12,1 millioner effektive piksler og en stor og tydelig LCD-skjerm – alt i et lett og kompakt kamerahus. For garantert enkel bruk har hver enkelt detalj blitt gjennomgått i utviklingsarbeidet med tanke på plassering, form, struktur og kvalitet i tillegg til brukervennligheten til alle knapper og brytere. Resultatet er et kamera som ligger godt i hånden samtidig som det tar gode bilder under alle forhold.

Pentax Optio I-10 er et iøynefallende digitalt kompaktkamera med avanserte funksjoner i et kompakt og lett speilreflekslignende kamerahus. Den tilbyr en lang rekke avanserte funksjoner som 12,1 megapiksler, 5x optisk zoom, bildestabilisering, filmopptak i HD, oppgradert ansiktsgjenkjenning (AF&AE) som til og med detekterer hunde- og katteansikter – alt for å gjøre det både enklere og morsommere for fotografen.

”En interessant funksjon hos Optio I-10 er muligheten til å vise en liten utgave av et bilde du allerede har tatt på LCD-skjermen, noe som er anvendelig når man for eksempel ønsker å ta flere bilder av et motiv fra samme vinkel”, sier Helge Rose hos Aronsen AS, Pentax norske agent.

Pris og tilgjengelighet
Priser er ikke fastsatt. Kameraene kommer i butikk i slutten av februar.
Pentax - Optio I-10 Pearl White
Optio I-10 Pearl White
Pentax
Pentax - Optio E90
Optio E90
Pentax
Pentax - Optio H90
Optio H90
Pentax

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu