Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Nye kameraer fra Nikon

Nikon har i dag lansert en rekke nye kameraer. Les pressemeldingene her.
PRESSEMELDING

Oslo, 03.02.2010. Nikon COOLPIX:

Lanserer kameraer for alle behov
Nikon lanserer i dag en produktportefølje med kameraer som dekker alle behov – være seg om du er på jakt etter noe stilig, noe rimelig, noe enkelt eller et kamera spekket med funksjonalitet. Porteføljen omfatter blant annet Nikons første komplette HD-kamera, et kompaktkamera med berøringsskjerm og et kamera med hele 26 x zoom.

Vegar Berg, produktspesialist i Nikon, sier den nye COOLPIX-porteføljen har noe for alle.

– Vi lanserer i dag kameraer som tilfredsstiller alle behov. Små hendige kameraer for å sikre forevigelse av livets små men viktige øyeblikk, og kameraer for de som ønsker mer profesjonelle og planlagte bilder. Uansett kan du være sikker på alle kameraene har den kvaliteten som Nikon er kjent for, slik at du enkelt kan ta gode bilder, sier han.

COOLPIX S4000 – morsom, stilig og intuitiv

Søker du etter stil kombinert med det siste av teknologi, er kanskje S4000 noe for deg. Med hele 12 megapiksler og en intuitiv berøringsskjerm, er dette et lite og hendig kamera som kan tas med overalt. Med enkle berøringer på skjermen kan du bla i bilder eller for dens saks skyld ta et nytt bilde. Fokus og eksponering stilles inn automatisk. Eller hva med å ta opp høyoppløselig film (HD)? NIKKOR-objektivet med vidvinkel og 4 x zoom gir konsekvent skarpe bilder.

Kameraet har også fire avansert funksjoner for å redusere uskarphet som følge av kamerabevegelser, dårlige lysforhold og bevegelse i motivet. Dersom bildene trenger litt hurtigredigering, kan dette enkelt gjøres direkte på kameraet med den medfølgende berøringspennen da kameraet har funksjonalitet for håndskrevne notater og ”maling”.

COOLPIX S4000 leveres i fire farger (svart, bronse, glanset rødt og rosa), og har en veiledende pris på 1590,-

Salgsstart for S4000 er 5.mars 2010.

COOLPIX P100 – for den kresne

P100 er skreddersydd for deg som krever mest mulig av kompaktkameraet. Kameraet har teknologi som gjør at du uansett sikres de beste bilderesultatene. NIKKOR-objektivet med vidvinkel og hele 26 x zoom med ED-glass gir mer frihet i forhold til hva du kan ta bilde av – og du får garantert skarpe bilder. Takket være en baksideopplyst CMOS-bildebrikke forbedres følsomheten samtidig som støy reduseres for å kunne ta bilder i lyssvake omgivelser. Kameraet har også Full 1080 HD-filmopptaker med stereolyd, optisk zoom og autofokus som gir hele 30 bilder i sekundet.

Selv om kameraet er fullstappet med teknologi, går det ikke utover brukervennligheten. Det har en egen videoopptaksknapp og 3 tommers nedfellbar LCD-skjerm. Kameraet leveres med 5 innstillinger for å hindre eventuell uskarphet. COOLPIX P100 har en veiledende pris på 3590-. Salgsstart for P100 er 5. mars 2010.

COOLPIX L110 – imponerende allrounder

L110 er kameraet der imponerende teknologi er kombinert med brukervennlighet. NIKKOR-objektivet med vidvinkel og 15 x zoom, gir utmerket presisjon og skarp oppløsning – og ikke minst friheten til å velge mellom nydelige stillbilder eller flotte HD-filmer med stereolyd. Alt kan enkelt vises på den 3 tommers LCD-skjermen (HD). Kameraet har 12,1 megapiksler, fem funksjoner for å unngå uskarphet, ergonomisk grep, 1 cm makro og 15 scenemoduser. Alt for at du skal få bildene akkurat som du vil. I tillegg er kameraet svært energieffektivt – hvilket betyr at det kan ta flere bilder en de fleste andre kameraer med AA-batterier. Med andre ord trenger du ikke bekymre deg for et strømløst kamera når du er på reisefot. COOLPIX L110 leveres i to farger (svart og vinrød), og har en veiledende pris på 2190,-.

COOLPIX L21 og L22 – morsomme og rimelige

L21 og L22 er enkle og morsomme å bruke – og ideelle for å ta enkle familiebilder. L22 leveres med en 3 tommers LCD-skjerm som gjør det enkelt å både ta og vise frem bilder. Innebygd elektronisk bildestabilisator og bevegelsessensor, automatisk motivvalg og brukervennlig autofunksjon gjør det enkelt å ta flotte bilder uten forkunnskap. Et smart portrettsystem sørger for at alle blir med på bildet, og store knapper for opptaks- og avspillingsfunksjoner gjør kameraet svært enkelt å bruke. Begge kameraene kan ta opp video og bruker vanlige AA-batterier. L21 fås i fargene mørkebrun, rosa og champagne og har en veiledende pris på 690,-, mens L22 leveres i fargene svart, rødt og champagne og har en veiledende pris på 890,-. Salgsstart for L-modellene er 19. februar.



PRESSEMELDING

Oslo, 03.02.2010. Nikon COOLPIX S8000:

Verdens tynneste kamera med 10 x zoom
Minstemanns første skritt, den spontane talen på bryllupet… Typiske øyeblikk som burde vært foreviget, men som mange dessverre ikke rekker fordi kameraet ikke er innen rekkevidde eller man rett og slett ikke rekker å stille inn kameraet. Med Nikons nye COOLPIX S8000, verdens tynneste vidvinkelkamera (27,3 mm tykt), har du et stilig og avansert kamera med HD-video lett tilgjengelig i lommen eller vesken for å fange livets viktigste hendelser.

Nikon S8000 er med andre ord et perfekt kamera for alle som ønsker bilder av utmerket kvalitet uten å måtte drasse på et stort kamera eller bruke mye tid på innstillinger. Kameraet som tilbyr hele 14,2 megapiksler har en rekke brukervennlige og automatiske innstillinger, deriblant hele fire avanserte funksjoner for hindre uskarpe bilder.

Øyeblikkelig bruk
Vegar Berg, produktspesialist i Nikon, sier at kameraet har meget rask oppstartstid for øyeblikkelig bruk, samt et AF-system i DSLR-klassen.

– Dersom et bilde ikke helt klarer å gjengi det som skjer, kan du via en lett tilgjengelig videoknapp ta opp en HD-video umiddelbart. HD-filmfunksjonen med stereolyd gir en oppløsning på 720p, og fanger opp alt som skjer med imponerende 30 bilder i sekundet, sier han.

Overlegen bildekvalitet
NIKKOR-objektivet med vidvinkel og 10 x optisk zoom med linse i ED-glass gir skarpe bilder både ved stillbilder og ved opptak av HD-film. Kameraet har teknologi skreddersydd for å ta vakre og detaljerte nærbilder (en centimeter unna), eller imponerende vidvinkel- og teleobjektivbilder for eksempel for å fange hele fotballaget i aksjon. Et avansert blitsstyringssystem gir naturlige resultater selv under svært dårlige lysforhold, og den svært klare LCD-skjermen på 3 tommer med høy oppløsning (921K punkter) forbedrer både opptaket og avspillingen med et minimum av refleksjon, også i skarpt sollys.

Fire funksjoner for å hindre uskarphet
Takket være hele fire funksjoner sikres skarpe bilder – selv når motivet er i bevegelse eller om det tas bilder om ettermiddagen eller kvelden uten stativ. ISO 3200-lysfølsomhet og objektivets bildestabilisator reduserer sjansen for uskarpe bilder ved knipsing av motiver i rask bevegelse eller dårlig lys. Ved å benytte BSS-funksjonen (valg av beste bilde) tar kameraet inntil 10 bilder etter hverandre for å lagre det skarpeste.

Kameraet for deg som vil forevige livets viktigste øyeblikk
Vegar Berg, produktspesialist Nikon Norge, sier alle funksjonene i kameraet til sammen gir den beste bildeopplevelsen.

– Kameraet er spesielt utviklet for dem som ikke ønsker å bruke masse tid på sette seg inn det teknologiske, men som ønsker et brukervennlig kamera for alle situasjoner. Takket være størrelsen er dette et kamera som kan tas med i alle situasjoner, og den raske responstiden gjør at du kan være svært rask på avtrekkeren, sier han.

Trygg sikkerhetskopiering av bildene
Med my Picturetown, Nikons gratis webområde for lagring og deling, kan du enkelt og trygt ta sikkerhetskopier av bildene dine. Tjenesten gjør det også enkelt å dele viktige minner med venner. Du får 2 GB gratis lagringsplass for tusenvis av bilder, og du kan når som helst oppgradere medlemskapet til en gullkonto ved behov for mer plass.

Pris og tilgjengelighet
Bildebehandlingssystemet er optimalisert og basert på Nikons eget bildebehandlingskonsept EXPEED. Kameraet kan også lades fra en PC med USB-laderen – noe som er ideelt dersom du mangler strømtilførsel. COOLPIX S8000 er utformet i aluminium med gummigrep, og lanseres i fargene svart, brun og champagne. Nikon COOLPIX S8000 har en veiledende pris på 2490,-. Salgsstart er 19. februar 2010.



PRESSEMELDING.

Oslo, 03.02.2010. Nikon COOLPIX S3000:

Kamera med smilegaranti og blunkeadvarsel
Nikon COOLPIX S3000 handler om å ha det gøy mens du tar bilder. Ikke å bruke masse tid på manuelle innstillinger. Du trenger ikke engang å bekymre deg for om motivet smiler. En smileutløser gjenkjenner smilet automatisk og tar bildet på riktig tidspunkt. Enkelt og greit.

En annen morsom funksjon er blunkevarsel. Hvis noen lukker øynene når du tar bildet, får du beskjed om dette slik at du kan ta bildet på nytt fremfor å oppdage dette når du går i gjennom bildene senere. I tillegg korrigeres eventuelle røde øyne før bildet lagres. Med andre ord er dette kameraet som er oppfølgeren til bestselgeren S220 stappet med funksjonalitet – noe som gjør det både morsomt og enkelt å ta bilder hvor som helst og når som helst.

Knivskarpe bilder
Det superslanke kamerahuset med en tykkelse på bare 19 mm kan skilte med hele 12 megapiksler, et NIKKOR-objektiv med vidvinkel, 4 x zoom og 2,7 tommers skjerm. Kameraet har også hele fire funksjoner for å sikre knivskarpe bilder. En av dem er en elektronisk bildestabilisator (eVR).

Automatisk valg av det beste motivet
Være seg om du er på stranden, i skibakken eller rett og slett er ute og gjør byen utrygg, velger en automatisk motivvelger med hele 16 moduser det beste motivet. Noe som betyr at det er enklere og raskere enn noen gang å ta fantastiske bilder. Vegar Berg, produktspesialist i Nikon, sier S3000 er et perfekt alternativ for alle som er på utkikk etter et kamera som både er morsomt å bruke samtidig som det ser stilig ut og gir mye for pengene.

– Utseendet er basert på den populære forgjengeren S220, men har langt flere funksjoner, kraftigere zoomobjektiv og enda mindre kamerahus. S3000 er en perfekt allrounder, sier han.

Når det ytre er viktig
Selv med 4 x NIKKOR vidvinkelzoom er S3000 bare 19 mm tykt. Kameraet er så lite at det passer perfekt i lommen eller vesken og er klart til bruk når øyeblikket er der. Kameraet har flott design i form av et kamerahus i aluminium som er tilgjengelig i fargene svart, champagne, rødt, blått, oransje, magenta og grønt.

Perfekte bilder når som helst og hvor som helst
S3000 har teknologi som sørger for flotte portrettbilder. Ansiktsprioritert AF gjenkjenner automatisk opptil 12 personer i bildet og justerer fokus og eksponering deretter. Det har også en funksjon som automatisk oppdager og utjevne motivets hudtone. I tillegg har kameraet funksjonalitet for å følge motiver i bevegelse som i praksis betyr at motivet ”låses” inntil du ønsker å ta et bilde. LCD-skjermen på 2,7 tommer med antirefleksbelegg gjør det enkelt å ta bilder – også i skarpt sollys. Automatisk motivvalg sørger for at omgivelsene gjengis perfekt uten å måtte endre på innstillinger.

Trygg sikkerhetskopiering av bildene
Med my Picturetown, Nikons gratis webområde for lagring og deling, kan du enkelt og trygt ta sikkerhetskopier av bildene dine. Tjenesten gjør det også enkelt å dele viktige minner med venner. Du får 2 GB gratis lagringsplass for tusenvis av bilder, og du kan når som helst oppgradere medlemskapet til en gullkonto ved behov for mer plass.

COOLPIX S3000 blir tilgjengelig til en veiledende pris på 1290,-. Salgsstart er 5. mars 2010
Nikon -
Nikon
Nikon -
Nikon
Nikon -
Nikon
Nikon -
Nikon
Nikon -
Nikon
Nikon -
Nikon
Nikon -
Nikon
Nikon -
Nikon
Nikon -
Nikon
Nikon -
Nikon

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu