Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

BioFoto Nordland er stiftet

BioFoto Nordland ble stiftet helgen 5. - 7. februar 2010. 15 naturfotografer fra hele Nordland fylke var til stede. Det er valgt et styre som skal virke fram mot årsmøtet 2011. BioFoto en forening for alle naturfotografer.
PRESSEMELDING:

BioFoto som er en åpen forening for naturfotografer og derved en forening for alle naturfotografer. Foreningen har 1500 medlemmer over hele Norge, noen i Sverige, Finland og Danmark. Foreningen er en plattform for alle naturfotografer uansett utstyr eller prestasjoner. Foreningen skal fremme det gode naturfotoet og være et samlingspunkt for alle naturfotografer. Et av de viktigste punktene i denne sammenhengen er at forholdet til naturen kommer i første rekke.

Foreningen har lokallag over store deler av Norge hvor medlemmene møtes til samlinger hvor naturfoto er temaet. Dette kan være felles turer, foredrag eller fotokonkurranser. Tidligere var lokallaget i Trøndelag det nordligste aktive lokalllaget.

BioFoto Nordland ble stiftet på Saltstraumen Hotell, nå i helgen (5. - 7. februar 2010). 15 naturfotografer fra hele Nordland fylke var til stede. Det er valgt et styre som skal virke fram mot årsmøtet 2011. Dette styret består av følgende personer, som har tatt "ansvaret" for sine områder

Ola Arnfinn Loe (Leder) Nordre Helgeland
Oona Christine Torgersen (sekretær) Lofoten og Vesterålen
John Tore Gundersen (Kasserer) Søndre Helgeland
Robin Jenssen (Vara) Ofoten
Einar Olsen (Webkyndig) Salten

BioFoto Nordland har opprettet en felles blogg http://nordland-biofoto.blogspot.com/ som skal være det felles samlingspunktet.

Lørdag ble det arrangert fotokonkurranse med tema "Saltstraumen". Det var mange naturfotografer å se i området, på tross av regn, sludd og dårlig lys. Dagfinn Kolberg vant konkurransen med et flott bilde av Ærfugl i snøvær. Dette ble premiert med et fritt ukes lån av et objektiv fra http://objektivutleie.no/. Oona Torgersen og Geir Magne Lauritzen vant hvert sitt Coolpix kamera fra Nikon.

Det var også en åpen seksjon hvor Torbjørn Martinsen viste egne bilder og en film av Guttorm Næss. Kai Jensen holdt et flott foredrag om det nye magasinet http://www.naturogfoto.no/ På denne seksjonen møtte det opp enda flere naturfotografer og noen av disse ble medlemmer.

Kanskje er BioFoto en forening for deg også. Ta en titt på bloggen til BioFoto Nordland http://nordland-biofoto.blogspot.com eller www.biofoto.no – ønsker du å bli medlem så gjør du det veldig enkelt på http://www.biofoto.no/nyttmedlem.asp

Vi ønsker BioFoto Nordland lykke til.
Dagfinn Kolberg - Ærfugl i snøvær
Ærfugl i snøvær
Dagfinn Kolberg

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu