Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

InfoGrafikk forhandler Hensel produkter

InfoGrafikk har valgt å bli forhandler av Hensel lysprodukter i Norge. Den norske distributøren Network Innovation, med Christian Askim som kontakt person, fra tidligere Askim Fag-Import, har inngått avtale med InfoGrafikk om salg og utleie. Vi vil også være behjelpelig med service/reperasjon og deler som blitzrør, innstillingslys og annet du trenger til dine Hensel produkter.
InfoGrafikk AS er glade for å kunne tillby Hensel lys produkter i sitt foto sortiment. Vi vil tilby Hensel produkter for salg og leie. Leie vil være basert på demo produkter som vi til en vær tid vil ha tilgjengelig, men leie utstyr kan også skaffes på etterspørsel, ta gjærne kontakt med oss hvis du har spesielle behov.

Spesielt batteri drevne blitz løsninger har vist seg å være populære å leie for fotografer, som Hensel´s PORTY 12 Lithium batteri drevne blitz aggregat, med vekt på kun 5.9 kg og som er utrolig raskt og kraftig.

De populære radio løsningene for styring av innstillingslys og blitz styrke direkte fra radio senderen på kamera, er tillvalg til de fleste produktene.

Hensel er dedikert til alltid å være full av nyskapende ideer, som gir deg de riktige verktøyene for ditt kreative uttrykk.
Hensel har selvfølgelig fokusert på behovene til den digitale fotografen. Raske blitz løsninger, høy fargenøyaktighet og god brukervennlighet er nøkkel ord. Ergonomi og design er også viktige faktorer for Hesnels nyeste generasjon av produkter.

Hensel er basert i Tyskeland, og “Made In Germany” sikrer deg kvalitets produkter, som kan konkurrere med billigere importerte asiatiske løsninger, men med overlegen kvalitet og pris.

Ta kontakt med Fredrik Jonassen hos InfoGrafikk 6913 7070 for pris eller demo.
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu