Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Nytt landsdekkende tilbud; objektivutleie.no

For første gang i Norge kan du nå leie et bredt utvalg objektiver og utstyr for Canon og Nikon via nettet.
--Utvalget retter seg i første rekke mot det entusiastiske, og dyktige naturfotomiljøet i Norge, både amatører og profesjonelle. Men også andre som har behov for profesjonelt fotoutstyr er velkomne til å leie, sier Ola Arnfinn Loe – en av initiativtakerne bak Objektivutleie.no.
PRESSEMELDING:

Ola Arnfinn Loe bor i Meløy på Helgeland. Sammen med sin kompanjong Espen Seierstad, bosatt på Vestvågøy i Lofoten, har de etablert nettstedet Objektivutleie.no. Med ansvar for hvert sitt kameramerke ser de ikke noe problem i å bo på hver sin plass. All handel vil foregå via nett, og utstyret sendes med posten. Loe og Seierstad har periodevis vært entusiastiske fotografer på amatør- og halvprofesjonelt nivå innen naturfoto og reportasje. Nå ønsker de å satse mer på fotografering:
--Vi har selv bruk for profesjonelt utstyr, men ikke alle typer utstyr til enhver tid. Ved å kombinere egen fotografering med utleie deler vi både utstyr og kostnader med andre. Vi er selvfølgelig avhengig av å få dekt våre kostnader, men kan likevel tilby leie av utstyr til en rimelig pris, forteller Ola.

--En profesjonell 500 millimeter telelinse utgjør raskt en investering opp mot 70 000 kroner. For de fleste er dette en høy investering. Og dette for et objektiv du har bruk for kanskje bare et par ganger i året. Hos oss kan du leie et slikt objektiv i ei uke for ca 7500 kroner. Slik gjør vi profesjonelt utstyr tilgjengelig for et større utvalg fotografer. Og kanskje vil vi bidra til at norsk naturfotografering når et enda høyere nivå, hevder Ola.

Objektivutleie.no tilbyr et bredt utvalg av de nyeste objektiver på markedet, og har som mål å tilpasse seg kundenes behov. Ordninga skal være fleksibel, ved at den enkelte fotograf kan få tak i akkurat det rette utstyret den perioden behovet er der.

Det er likevel ikke slik at dyrt utstyr sendes vilkårlig til hvem som helst:
--For å sikre oss at noen forsøker å leie utstyr under falskt navn, vil hver kunde blir verifisert. Utstyret vil kun bli utlevert mot fremvisning av legitimasjon, og bare til den personen som har bestilt utstyret, på folkeregistrert adresse, forteller Loe.
Loe presiserer at de aller fleste fotografer har ærlige hensikter. Naturfotomiljøet i Norge opplever han som godt og engasjerende, og han ønsker flere velkommen.
--Om objektivutleie.no kan vekke interessen for naturfoto hos enda flere, har vi gjort en god jobb. Loe er for øvrig styreleder i nyetablerte BioFoto Nordland.

For mer informasjon, se www.objektivutleie.no
foto: Objektivutleie.no -
foto: Objektivutleie.no
Ola Arnfinn Loe med noe av Canon-utstyret som nå tilbys leiemarkedet.
foto: Objektivutleie.no -
foto: Objektivutleie.no
Espen Seierstad med noe av Nikonutstyret som nå tilbys for leie.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu