Amnesty: fotokonkurranse med tema forsvinninger

Amnesty International inviterer til en fotokonkurranse, der oppgaven er å ta bilder som setter fokus på temaet forsvinninger.
Et av temaene i vårens høydepunkt er forsvinninger som anti-terror tiltak. I Pakistan, Russland og andre land blir folk bortført uten at barn, ektefeller og venner vet hvor de er eller hvordan de har det.

Hva gjør du?

- Ta et bilde som på en eller annen måte illustrerer temaet forsvinninger

- Legg bildet ut på flickr-gruppen: http://www.flickr.com/groups/amnestykonkurranse/ eller send bildet til foto@amnesty.no

- Frist: Tirsdag 13. april

Juryen vil bestå av et Amnesty-medlem, prisbelønnet fotograf og fotoredaktør i Dagsavisen Luca Kleve-Ruud og Amnestys webredaktør og fotograf Kristin Rødland Buick. Premien er en gavepakke fra Amnestys kleskolleksjon Activist til en verdi av 2.000 kroner.

Det er viktig for oss at bildene kan brukes i Amnestys kampanje Sikkerhet og Menneskerettigheter. Kampanjen varer ut juni 2010 og bildene vil ikke bli brukt etter det uten at tillatelse er inngått spesielt. Vi ber derfor om at bildene får Creative Commons-lisens og at de legges ut så høyoppløselig som mulig.


Fotokonkurranse:
Tema: Forsvinnger
Frist: Tirsdag 13.april
Arena: Flickr
For hvem: Åpent for alle

Dsevilla -
Dsevilla
Torbjørn Hovland -
Torbjørn Hovland
Carl-Frederic Salicath -
Carl-Frederic Salicath

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu