Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Fotokveld med Ron Haviv

NORDphotography og BILDER-NORDIC inviterer til fotokveld med den legendariske dokumentar fotografen RON HAVIV. Ron vil ta oss med på en utrolig reise gjennom hans 20 år som virke som fotojournalist, med konfliktsoner og humanitœre kriser som fokus områder.
PRESSEMELDING:

Haviv er en av verdens ledende fotojournalister, og hans erfaring med dokumentarisk arbeid i konfliktsoner strekker seg over 20 år.

Det sies at Ron har tatt noen av de viktigste bildene fra humanitœre kriser siden den kalde krigen, og bildene hans har preget forsidene på de største tidsskriftene verden over. Han har gjennom hele sin karriere bevisst valgt historier som oftest blir ignorert av omverdenen.

Foredraget vil ta deg med på en visuell reise gjennom Rons karriere, der han vil vise hvordan fotografiet kan bidra til økt fokus på glemte problemstillinger. Han vil fortelle om historiene bak bildene, hans erfaringer fra felten og rolle som fotograf.

Havivs siste historie handler om Haiti. Han var en av de første fotografene som landet på Haiti etter katastrofen, og han har i etterkant produsert utstillinger og en bok for å samle inn penger til ofrene. Inngangsbillett til denne kvelden kjøpes i døren og er satt til kroner 200,- (100,- for studenter med ID). Pengene vil uavkortet gå til Rons Haiti-innsamling. Ønsker du å donere mer, er du selvsagt velkommen til det.

Kom og opplev en kveld utenom det vanlige med dokumentarfotografen Ron Haviv. Hør historiene bak hans legendariske bilder, som har endret dagsordenen til enkeltmennesker, politikere og makttopper.

Sted: Elvebakken vgs
Tidspunkt: Tirsdag 4.mai 2010 kl 18-20. (30 min er satt av til spørsmål fra salen.)
Entré: NOK 200,-/ Studenter NOK 100,-

Påmelding kan gjøres hos

NORDphotography:
påmeldingsskjema

BILDER-NORDIC: påmeldingsskjema
Ron Haviv -
Ron Haviv

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu