Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Nytt Natur&Foto i handelen

Natur&Foto er i handelen med sitt andre nummer nr. 2-2010. Bladet følger opp de gode intensjonene fra det første nummeret og byr på masse spennende stoff.
PRESSEMELDING:

Det nye naturfotomagasinet Natur&Foto ble lansert i januar tidligere i år. Magasinet fikk en flying start. Under Fotomessen på Lillestrøm tegnet over 400 naturfotointeresserte abonnement på magasinet. Også i løssalg ble bladene revet bort, noe som tyder på stor interesse for naturfotografering, og at det har vært et hull i magasintilbudet.

Det nye nummeret er trykket i hele 9000 eksemplarer. Hvilket er bemerkelsesverdig høyt etter bare fire måneders marsjtid. Antall blader i løssalg er doblet siden forrige nummer. Natur&Foto distribueres også i Danmark og Sverige.

Natur&Foto nr 2-2010 byr på variert lesestoff. Vi portretterer rogalandsfotografen Roy Mangersnes og fiskefotografen Yngve Ask. Fotoreisen går til Ungarn hvor vi fotograferer parende aftenfalker. Vi gir tips til makrofotografering og tester makroobjektiver, noe som er veldig aktuelt for den tiden vi er inne i akkurat nå.

Natur&Foto er opptatt av miljøet, i dette nummeret vil du finne en artikkel om tre fotografer i smeltende is: Arne Nævra, Pål Hermansen og Ole Jørgen Liodden. De intervjues om klimaendringer i polare strøk – og om hvordan bilder kan brukes i en slik sammenheng.

Dessuten er det fotoskole, bildekritikk og månedens bilde. Noe for enhver smak. Natur&Foto takker alle som har tegnet abonnement eller kjøpt bladene. Og dermed gjort det mulig å lage et blad om noe så spennende, som nettopp natur og foto…

Les mer på vår hjemmeside
Forsidefoto: Baard Næss -
Forsidefoto: Baard Næss

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Trym S.
beste bladet i norge ;) kanskje etter Donald da hhe xD
6.5.2010
Christer H.
Havnet i postkassen for ikke mange dagene siden. Skal snart sitte meg ned og kose meg med litt lesestoff av høy kvalitet.

Jeg kan forøvrig nevne at et av bildene mine er trykket i dette nummeret, under bildekritikken. Link til bildet på foto.no - http://foto.no/cgi-bin/bildegalleri/vis_bilde.cgi?id=526080
5.5.2010
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu