CEWE FOTOBOK lanserer Europas største fotokonkurranse

Fotokonkurranse ”Europe is beatiful” med premier for over en kvart million kroner.
PRESSEMELDING:

Fotokonkurranse ”Europe is beatiful” med premier for over en kvart million kroner.

Alle, fra privatpersoner til erfarne amatørfotografer, har fra nå og frem til den 31. juli 2010 muligheten for å laste opp sine flotteste bilder av Europa på www.cewefotobok.no.

En jury bestående av profesjonelle fotografer vil premiere de flotteste og mest kreative bildene i 4 kategorier, og vil til slutt kåre konkurransens vinnere. Hovedpremien er et 2 ukers luksuscruise fra Amsterdam til Nordkapp og tilbake igjen for 2 personer.
Alt i alt deler CeWe Color ut 500 premier til en samlet verdi av kr. 280.000,-

Vis hvor unik Europa er

Konkurransen er delt inn i 4 forskjellige kategorier: ”Mitt hjem, min familie”, ”Min by, min hverdag,” ”Mitt land og dets kultur” og ”Fremtidens Europa”.

Ané Gyldholm, direktør for CeWe Color Nordic forklarer: ”Vi setter ingen grenser i forhold til motivet, fordi individualiteten og kreativiteten er det viktigste. Fotografiene skal dokumentere unike øyeblikk og den særlige atmosfæren som kjennetegner livene våre i Europa. CeWe Color er en bedrift som opererer i 24 land i Europa, og vi er derfor begeistret for tanken om en europaomspennende konkurranse. Vi gleder oss allerede til å se mangfoldet blant de innsendte bildene.”

Presenter bildene dine og la Europa bedømme

Etter registreringen kan deltagerne med få klikk være med i konkurransen med sine personlige favoritter, ved å laste opp inntil 5 bilder. De innsendte bildene kan så sees i online-galleriet, hvor andre registrerte brukere kan kommentere på og bedømme dem. ”På denne måten får amatørfotografen også muligheten for å presentere bildene sine for et bredt publikum”, konkluderer Ané Gyldholm.

Den høyt kvalifiserte juryen utvelger i august sluttfinalistene og til sist vinnerne. Vinnerbildene blir blant annet vist på CeWe Colors messestand på den ledende messen for fotografi, ”Photokina”, i Köln i september. I tillegg blir det laget en CEWE FOTBOK om Europa som blir overrakt til vinnerne.

Flotte premier til vinnerne

Konkurransens hovedpremie er et 2 ukers luksuscruise for 2 personer fra Amsterdam til Nordkapp i Norge og tilbake igjen. Andre- og tredjepremiene er en reise på flere dager til henholdsvis Paris og London for 2 personer. 4.-10. plassene vinner et flott Panasonic Lumix DMC-FZ38 megazoom kamera. 11.-25. plassene vinner også et digitalkamera, nemlig et kompakt Panasonic Lumix DMC-ZX3. Alt i alt deler CeWe Color ut premier til en samlet verdi av kr. 280.000,-

All informasjon om fotokonkurransen ”Europa is beatiful” finnes på www.cewefotobok.no
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu