Worldwide Photowalk 2010, Bergen

Bergen er med når Scott Kelby's årlige, globale Worldwide Photowalk går av stabelen den 24. juli
PRESSEMELDING:

Da er det tid for årets WorldWide Photowalk. Vi satser på at det blir litt finere vær i år! Alle som deltar kan bli med på konkurransen om å få plukket ut et av sine bilder som årets vinnerbilde. Dette blir i sin tur sendt til en global konkurranse der Scott Kelby selv vil plukke ut Beste bilde fra alle deltagerne verden over. I tillegg velger han ut 10 "runner up" bilder. I fjor ble bildet til en av de Bergenske deltagerne, Svein Ove Bøe kom blant de 10 beste. Bildet er også med i promo videoen for årets arrangement. Skikkelig bra når man tenker på at det under fjorårets arrangement deltok over 32000 fotoentusiaster på over 900 steder rundt om i verden.

Det du kan vinner er som følger:
Grand Prize:

$1000 Adorama Gift Certificate and 1-Year Subscription to Kelby Training Online

People’s Choice:

$750 Adorama Gift Certificate and 1-Year Subscription to Kelby Training Online

10 Honorable Mentions:

$250 Adorama Gift Certificates

Photowalken vil ta cirka to timer. Vi treffes utenfor Studentsenteret i Parkveien 1 klokken 14:00. Detaljer om selve ruten kommer jeg tilbake til, men tenker mulige punkt som Musehagen, Johanneskirken, ned Byparken med Musikkpaviljongen/skulpturer, utover Nordnes, Nordnesparken. Alternative ruter er selvfølgelig mulig. Vi møtes for forfriskninger og sosialt samvær på kaien på USF Verftet klokken 16:00 (jeg håper på fint vær og reserverer plass, med alternativ lokasjon i bakhånd dersom været blir dårlig), med mulighet for å kikke på hverandres bilder.

Terskelen er svært lav, du trenger ikke å ha noen erfaring eller dyrt utstyr. Alt du trenger er fotointeresse og et hvilket som helst kamera som du kan bruke. Antallet deltagere for denne Photowalken er begrenset til 50 deltagere. Så meld deg på ved å følge denne linken
denne lenken.

For informasjon og allmenne spørsmål om Photowalken eller hva man kan vinne, sjekk denne siden.
Vi sees!

Anne-Cathrine Nyberg
kineline@gmail.com
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu