Fotokonkurranse til inntekt for flomofrene i Pakistan

Gjennom en fotokonkurranse hvor de 10 beste bildene skal stilles ut og selges, ønsker gruppen Hidden Truth å samle inn penger til flomofrene i Pakistan.
PRESSEMELDING:

Flommen i Pakistan er i følge VG den verste på 80 år. Så mange som 20 millioner er blitt hjemløse og 32.000 kvadratmeter med avlinger er ødelagt. I følge FN har omkring 1.600 mennesker mistet livet i flommen, og tragedien vokser for de rundt seks millionene som fortsatt trenger vann, mat og grunnleggende nødhjelp etter katastrofen.

Dette er langt fra over. Regnet fortsetter og kan fortsette i ukesvis.
- Dette er det verste jeg noensinne har sett, sa Ki-moon i følge nyhetsbyrået Reuters da han selv tok ødeleggelsene i øyesyn denne helgen.

Hidden Truth - En skjult sannhet som verden har sett.
Gruppen Hidden Truth består av unge frivillige mennesker som brenner for å samle inn penger til flomofre i Pakistan.

Vi har en rekke prosjekter som vi skal realisere, herunder en fotokonkurranse som vi har gående for å samle inn mest mulig penger gjennom fotoutstilling. Vi jobber alle på 0-kostnad-prinsippet. Det vil si i sin enkelhet at alle jobber helt gratis. Organisasjonen vi vil samarbeide med heter Rahma og jobber på samme
prinsippet som oss.

For at vi skal lykkes med både utstillingen og innsamlingen er vi avhengig av at DU sender inn ditt bidrag.

Fotokonkurranse
Tema: Hidden Identity
Tidsfrist: 01.09.10

Ta et portrettbilde hvor hele eller deler av ansiktet er skjult, send det til post@dzign.no i en høyoppløselig jpg-fil. Vi plukker de 10 beste bildene, som blir tatt med for salg gjennom utstilling og hele inntekten går til flomofre i Pakistan.

Budskapet bak temaet er at en ikke ønsker å vise frem ansiktet som bidragsyter.

I begynnelsen av september kommer vi også ut med silikon armbånd, som vil bli solgt for 30,- og hele inntekten går til flomrammede. Se etter de grønne Hidden Truth armbåndene.

Besøk vår facebook gruppe for oppdaterte nyheter. http://www.facebook.com/group.php?gid=138908892811761#!/g...amp;v=info
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Svein-Erik Aas J.
stusset litt på det dær æ å..
14.9.2010
Shehzad J.
Det har du jammen meg rett i.
19.8.2010
Johnny F.
32.000 kvadratmeter er vel i minste laget :-). Det er nemmelig bare en liten åker. Muligt det skal være 32000 kvadratkilometer.
18.8.2010
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu