Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

BioFoto danner nytt lokallag på Sørlandet

Lørdag 4. september blir det oppstart av lokallaget BioFoto Sørlandet. Vi har fått låne lokaler på Agder Naturhistoriske Museum og Botaniske Hage
PRESSEMELDING:

BioFoto er en åpen forening for alle naturfotografer. Det er ingen opptakskrav for å bli medlem. Har du interesse av naturbilderer er BioFoto foreningen for deg. Foreningen har 1500 medlemmer fordelt over hele Norge og noen i Sverige. BioFoto ønsker å være et samlingspunkt for alle naturfotografer. For eksempel er det et viktig poeng er at forholdet til naturen kommer i første rekke. Vårt medlemsblad – Naturfotografen - kommer ut med 4 nummer i året.

Det er en rekke lokallag rundt om kring men på Sørlandet har det ikke vært en egen forening til nå. Lørdag 4. september kl 11:00 samles alle naturfotografer på Agder Naturhistoriske Museum og Botaniske Hage http://www.naturmuseum.no/forside for å starte opp BioFoto Sørlandet. Du er velkommen.

Programmet er som følgende:
11:15 - Velkommen og presentasjon av BioFoto - John Sandøy
11:30 - 12:00 Jakten på det gode bildet - Torbjørn Martinsen
12:30 - 13:30 Kai Jensen viser bilder fra Norsk natur og presenterer magasinet Natur&Foto.
14:00 - 15:00 Stiftelsesmøte.

Det vil også bli tid til generell fotoprat og sikkert mange trivelige folk med interesse for naturbilder og fotografering. Det er plass til deg også.

Den enkleste måten å bli medlem av BioFoto er å fylle ut skjemaet på http://www.biofoto.no/nyttmedlem.asp Det vil også bli et ”Sørlandstilbud” på kontingenten ut 2010 i forbindelse med stiftelsesmøte 4. september.

Vi håper at det er mange som møter opp slik at det slik at det blir et stort lokallag på Sørlandet hvor alle naturfotografer kan møtes. Det kommer til å bli møter, i BioFoto Sørlandet, med bildevisning og sikkert mye fotoprat. Møt opp, spe nyheten og ha en fin dag så langt.

John Sandøy
biofoto@biofoto.no
www.biofoto.no
Torbjørn Henriksen -
Torbjørn Henriksen
Torbjørn Henriksen -
Torbjørn Henriksen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Anne-Lise S.
Dette er helt supert! Jeg dukker opp! :-)

mvh
Anne-Lise
27.8.2010
John S.
Hei Anita.
BioFoto er en forening for naturfoto. Naturfoto kan være veldig mye forskjellige. Veldig mange av de som liker å fotografere liker også å fotografere ute. Ta turen innom Agder Naturhistoriske Museum og Botaniske Hage,her er alle velkommen. Kanskje liker du det du ser kanskje ikke.

John Sandøy
Sekretær BioFoto
23.8.2010
Anita O.
Er dette bare for dem som har ren naturfoto?
23.8.2010
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu