Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Sammenslåing i fotobransjen

Japan Photo Norge slår sin virksomhet sammen med Eurofoto.
PRESSEMELDING:

Når Japan Photo Norge slår sin virksomhet sammen med virksomheten i Eurofoto, har det norske fotomarkedet definitivt fått en ny og spennende aktør på plass. Sammen med Japan Photo sin øvrige virksomhet i Norge og Sverige, regner virksomheten med å få en omsetning som vil overstige en halv milliard kroner i inneværende år. Japan Photo vil dermed styrke sin stilling som en betydelig fotokjede i Skandinavia.

- Japan Photo investerer med dette kjøpet et betydelig beløp i å styrke og utvikle den videre virksomheten til Eurofoto, som er lokalisert i Gloppen Kommune i Sogn og Fjordane, sier Adm Dir i Japan Photo Stephan
Stein.

- Gjennom denne sammenslåingen beholdes arbeidsplassene i Eurofoto, og Japan Photo har fått tilgang til lokal produksjon i Norge som gir mange muligheter for å tilby spesialproduksjon og levere online fotoprodukter enda raskere til sine kunder. Eurofoto vil også utvide varekatalogen til Japan Photo med spennende fotobaserte gaveartikler, sier styreformann Atle Hauge i Eurofoto AS.

Eurofoto har ca 22 ansatte og en årsomsetning på ca 30 millioner kroner. Det er forventet at denne omsetningen vil mangedobles ved å blant annet utvide varekatalogen med kamera og kamerautstyr til Eurofoto sine kunder, samtidig som Japan Photo får tilgang til et enda bredere kundegrunnlag.
Japan Photo - Signert avtale
Signert avtale
Japan Photo
Adm Dir Stephan Stein i Japan Photo Norge, Avdelingsleder i Eurofoto Rolf Kjetil

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu