Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Really Right Stuff nå i Norge

Det amerikanske kvalitetsmerket Really Right Stuff er nå for første gang representert med forhandler i Norge. KikkertSpesialisten AS i Trondheim selger fra 25.november 2010 Really Right Stuff-produkter i sin nettbutikk.
PRESSEMELDING:

For de som ikke kjenner Really Right Stuff, er dette en kvalitetsprodusent av kameratilbehør, i all hovedsak kulehoder, hurtigfesteplater og relatert utstyr. De er lokalisert i San Luis Obispo (California, USA) halvveis mellom San Francisco og Los Angeles.  Really Right Stuff lager fire kulehodemodeller, og har en rekke forskjellige utgaver av disse fire, avhengig av hva kunden ønsker. Kvaliteten og finishen er i toppklasse, noe både profesjonelle og amatører i over 130 land har erfart.

I tillegg til kulehodene har Really Right Stuff et rikholdig utvalg av kameraplater/hurtigfesteplater spesiallaget for ulike kameramodeller. Platene har utforming som gjør at de sitter bedre og er formet etter kamerahusets/batterigrepets ergonomi. Deres egenutviklede L-kameraplater har hurtigfeste både på undersiden og på venstre side, slik at man enkelt kan veksle mellom horisontal- og vertikalmontering av kamerahuset (både med og uten evt. batterigrep) – kun med et enkelt håndgrep.

KikkertSpesialisten AS kan skaffe hele sortimentet til Really Right Stuff, men har konsentrert seg om å lagerføre kun de bestselgende produktene. Det resterende sortimentet er bestillingsvare, og leveringstiden kan varere. Ta kontakt ved spørsmål vedrørende dette.

For oversikt over RRS-produktene, se www.kikkertspesialisten.no
Really Right Stuff - Really Right Stuff BH-55 LR
Really Right Stuff BH-55 LR
Really Right Stuff

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Audun S.
Endelig slipper en å importere dette selv! En god nyhet!
:-)
26.11.2010
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu