Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Voigtländer nå tilgjengelig i Norge

Etter flere års fravær er Voigtländer igjen å få kjøpt i norske butikker. FotoVideo Norway AS har nå i samarbeid med importør ProDigital AS startet salg av Voigtländer i butikk og på nett.
Voigtländer har eksistert siden 1756, og en rekke berømte produkter og innovasjoner knyttes til dette merket. Det produseres i dag flere produkter under Voigtländernavnet: analoge målsøkerkamera, objektiver til målsøkerkamera, speilrefleks og MicroFourThirds, samt adaptere og diverse kameratilbehør. Dette produktutvalget blir nå tilgjengelig i Norge fra FotoVideo og ProDigital.

Siden 1999 har COSINA CO.,Ltd. produsert Voigtländer kamera og objektiver. Produktene produseres med strenge krav til kvalitetskontroll på deres fabrikk i Japan, hvor COSINA i tillegg også produserer en rekke objektiver for Carl Zeiss.

Voigtländers filosofi om kvalitet og søken etter bedre bilder er merkbar. I en jungel av plast og budsjettorienterte kamera og objektiv ser man sjelden solid metallkonstruksjon sammen med så god bildekvalitet som Voigtländer kan tilby i sine produkter. Alt fra klassiske analoge rammesøkere til digitale objektiver for MicroFourThirds er produsert med høye krav til både bildekvalitet og presisjon.

ProDigital & FotoVideo lagerfører i dag et godt utvalg av Voigtländer.
For oversikt over Voigtländer-produktene, se http://www.fotovideo.no/ eller http://www.cosina.co.jp/seihin/voigt/english/index.html
For mer informasjon om Voigtländer, eller forhandlerforespørsler, kontakt info@fotovideo.no
 -
Voigtländer igjen i Norge.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu