Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Internasjonal poet deler... - ny bok lansert

I slutten av november utgir multitalenterte Anny Langer sin første bok ”Langt fra - tett på”. Her viser den tyskfødte ”nordmannen” sine evner til å fange livets øyeblikk av ømhet og nærvær med både poetiske ord og lyriske bilder.
PRESSEMELDING:

Anny Langer har tidligere utstilt sine malerier og fotografier i Norge, Tyskland og Danmark. I den anledning ba flere gjester om å ’få noe med hjem’. Med dette oppsto ideen om å skape en utstilling i bokform. En bok som samtidig kunne utdype og introdusere og kunstnerens tilhengere for hennes poesi.

”Jeg er meget spent på reaksjonen på boken, og jeg håper da, at den gleder dem som leser den. Og jeg håper de får noe til ettertanke og kanskje kjenner seg litt igjen,” forteller Anny Langer, som med debuten har valgt at skrive på sitt hovedspråk, sitt morsmål og på det internasjonale språk, hun oftest bruker.

”Jeg skriver diktene på engelsk, norsk eller tysk. Mesteparten skriver jeg på norsk, som er hverdagsspråket mitt, men andre ganger synes jeg at det er lettere å uttrykke det jeg tenker på engelsk eller tysk. Det har sammenheng med settingen diktene blir til i. Man kan sige, at alle tre sprog er en naturlig del af mig og min måde at udtrykke mig på,”
fortæller kunstneren.

Boken er avslutningen på en personlig prosses, der Langer har lært sitt kunstneriske uttrykk å kjenne i dybden. Samtidig har hun plantet sine røtter solid i Norge, noe kunstnerens poetiske univers av bilder og ord gir et drømmende og meget levende innblikk i.

Anny Langer er født og oppvokst i Tyskland og flyttet til Norge i midten av 90’årene. Hun er utdannet og jobber som pedagog og bruker sin fritid i kunstens univers.

Boken har 40 sider med 13 foto og 17 dikt. Formatet er 21 x 21 cm. Paperback, pris 10 Euro, ISBN 978-3-8423-1240-1

”Langt fra – tett på” kan kjøpes på www.bod.de, www.amazon.de, www.bücher.de eller på www.libreka.de
Bod.de  - reklamebilde
reklamebilde
Bod.de
Anny Langer - Slottsparken i Tönning
Slottsparken i Tönning
Anny Langer
fotografi fra boken
Anny Langer - Bladerhimmel 2003
Bladerhimmel 2003
Anny Langer
fotografi fra boken
Anny Langer - Foss Kjelsås 3-2004
Foss Kjelsås 3-2004
Anny Langer
fotografi fra boken

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu