Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

SanDisk lanserer verdens raskeste CF-kort med 128GB

SanDisk lanserer verdens raskeste CF-kort med 128GB lagringskapasitet, Extreme Pro Compact Flash 128GB.
Oslo, 6. januar 2011 - SanDisk lanserer verdens raskeste CF-kort med 128GB lagringskapasitet, Extreme Pro Compact Flash 128GB.

Det nye kortet markerer enda en milepæl i SanDisks historie på markedet for flash-produkter. SanDisks nye Extreme Pro Compact Flash-kort rommer 128GB1, og har en skrivehastighet på opp til 100MB per sekund (MB/sec)2. Med kortets Power Core®-controller og UDMA 7 leverer kortet den ytelsen high-end speilreflekskameraer krever – og enda litt til.

- Ingen andre produkter på markedet kan matche de nye kortenes kombinasjon av hastighet og kapasitet, sier Susan Park, director Product Marketing i SanDisk. Ved å konstant flytte grensene innen flashinnovasjon er vi i stand til å utvikle nye og avanserte produkter.

Kortet er optimert for bruk av profesjonelle fotografer og videografer, og er designet for å kunne håndtere Full HD3 1920x1080-oppløsning, opp til 50MBps bit rate og 4:2:2 farge-sampling. Kortets unike kombinasjon av hastighet og størrelse gjør det ideelt for fotografering av bildeserier og opptak av Full HD-video i høy kvalitet.

Opp til 100MB/sek skrivehastighet reduserer ventetiden og gjør det mulig å ta raske bildeserier

Video Performance Garanti4 muliggjør overlegen Full-HD videoopptak med en skrivehastighet på 20MB/sek.

128GB kapasitet gir mer plass for RAW+JPEG-billeder, sekvensielle bildeserier, samt Full-HD og videoinnhold i 3D.

SanDisk’s Power Core™-controller fordeler data på tvers av kortet raskere og mer effektivt. UDMA 7 gir mulighet for maksimal dataoverføring mellom kortet og kameraet.

Kvalitetsgarantien gir trygghet for fotografen ved at kortet har vært gjennom tester for stress, sjokk, vibrasjoner og fuktighet. SanDisk gir dermed livstidsgaranti5. Kortet er tilført RTV-silikon for økt beskyttelse

Tilgjengelighet og pris
Kortet er tilgjengelig nå for forhåndsbestilling på www.sandisk.com, og vil være tilgjengelig for forhandlere verden over i løpet av første kvartal 2011. Veiledende pris er 1499 Euro.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu